.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Κοιτάξτε που μας οδηγούν... Οι ελευθερίες στην Ζώνη του Ευρώ.


Η Γαλλίδα υπουργός παιδείας Najat Vallaud-Belkacem θα παρουσιάσει την Πέμπτη σχέδια για τη δημιουργία 1.000 "πρεσβευτών του κοσμικού κράτους" για να σταλούν σε γαλλικά σχολεία, σύμφωνα με πληροφορίες του RTL.fr.  Δουλειά τους θα είναι να στοχοποιούν τα παιδιά που εμφανίζουν "ανησυχητική συμπεριφορά" όταν έρχονται αντιμέτωπα με τα σύμβολα της γαλλικής κρατικής υπόστασης. Το μέτρο αυτό έρχεται με αφορμή την δολοφονική απόπειρα από τζιχαντιστές στο Παρίσι.


Η Γαλλία επανέρχεται γοργά στην εποχή του Εντουάρ Νταλαντιέ το 1938, που φασιστικοποίησε τη χώρα επειδή φοβόταν τις αντιδράσεις του λαού εναντίον της λεηλασίας από τις 200 οικογένειες. Έτσι έλεγαν τότε την ολιγαρχία του χρηματιστηρίου, που ταυτόχρονα ήταν και οι βασικοί μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας. Όπως σήμερα έτσι και τότε, οι αιματηρές προβοκάτσιες από "ανατρεπτικά στοιχεία" - που αποδείχθηκε ότι ήταν παρακρατικές φασιστικές συμμορίες - άρχισε ο εκφασισμός του κράτους.

Πρώτα η παιδεία, όπου επιθεωρητές σαν αυτούς που θέλουν σήμερα να εισάγουν, φρόντιζαν να επιβληθεί η επίσημη φασιστική ιδεολογία του τότε Γαλλικού κράτους. Η περίοδος αυτή προετοίμασε το καθεστώς Βισί, που τελικά συνεργάστηκε με τους ναζί.


Το ενδιαφέρον είναι όπως τότε με τον Νταλαντιέ, έτσι και σήμερα με τον Ολάντ, όλα γίνονται στο όνομα της Νέας Ευρώπης. Για να δούμε πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί που διαδήλωσαν υποτίθεται υπέρ της ελευθερίας του λόγου και φυσικά της ελευθερίας της σκέψης, φωνάζοντας Jecui Charlie; Θα τους δούμε στους δρόμους για την κατάργηση της κρατικής αστυνόμευσης της σκέψης, ειδικά των νέων παιδιών;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου