.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Συντακτική Εθνοσυνέλευση

Το ΕΠΑΜ Θήρας παρουσιάζει τη λύση διεξόδου της χώρας, Μέρος 1ο




Συντακτική Εθνοσυνέλευση


Συμπολίτη/ Συμπολίτισσα,         
       
            Τα κόμματα της ελληνικής Βουλής ανταλλάζουν δελτία τύπου για τη λίστα Λαγκάρντ, ασχολούνται με τη βίλα “Αμαλία”, μιλάνε για τρομοκρατικά χτυπήματα με καλάσνικωφ και γκαζάκια, βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων των κατοχικών ΜΜΕ και κατηγορούν αλλήλους. Όλα γίνονται για να σε αποπροσανατολίσουν, να σε φοβίσουν και για να σου ξυπνήσουν εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Παράλληλα, ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει κάνει δεύτερη πατρίδα του τη Γερμανία, ο συγκυβερνήτης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ψάχνει να βρει το που θα πάει μετά από τη τελειωμένη πολιτική του καριέρα και ο επίσης συγκυβερνήτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αναζητά ακόμα τις κόκκινες γραμμές. Στην αντιμνημονιακή πλευρά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ταξιδεύει από Βερολίνο σε Αμερική, μην έχοντας αποφασίσει ακόμα το που θα πουλήσει την ελπίδα των ψηφοφόρων του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος κάνει την «επανάσταση» μέσω Internet, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εντοπίζει την αιτία της κρίσης μόνο στο καπιταλισμό έχοντας χάσει ακόμα και τη τελευταία ευκαιρία επανάκαμψης του κόμματος της και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος προσπαθεί ακόμα να πείσει, δίχως επιτυχία, ότι το μόρφωμά του δεν είναι φασιστικό και ναζιστικό.
            Όσο όλοι αυτοί παίζουν το θέατρο του παραλόγου πάνω στα νεκρά κορμιά χιλιάδων Ελλήνων, εμείς ως Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, σου ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να απαλλαγούμε από τις αλυσίδες που μας έχουν φορέσει, αρκεί να το αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις και φανατισμούς.
                       
            Συμπολίτη/ Συμπολίτισσα,    
           
                        το τελευταίο χρονικό διάστημα η δωσιλογική ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ενσωματώνοντας στο Εθνικό Δίκαιο τις δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς έναντι των τοκογλύφων δανειστών με βάση τις 2 Δανειακές Συμβάσεις και τα 3 Μνημόνια που έχουν υπογραφτεί τα τελευταία 2,5 χρόνια. Οι Πράξεις αυτές περιλαμβάνουν:
            α)         να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει,
            β)         ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία να μην εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης.
            Επιπλέον, οι μελλοντικοί προϋπολογισμοί θα ελέγχονται από τους δανειστές ώστε πρώτα να πληρώνονται τα τοκοχρεωλύσια των παράνομων δανείων της χώρας και ότι περισσεύει να δίνεται σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
            Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι οι δωσιλογικές κυβερνήσεις που κυβερνούν τα τελευταία 3 χρόνια, παραδίδουν πλήρως τον έλεγχο της χώρας. Οι δρόμοι μας, τα αεροδρόμια μας, τα λιμάνια μας, το νερό, οι υποδομές μας, ο ορυκτός μας πλούτος, η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι υποθηκευμένα. Η ελληνική Βουλή δε μπορεί να κάνει τίποτα δίχως την έγκριση της τρόικας. Μιας τρόικας που τα μέλη της, Ευρωπαϊκή Ένωση- Διεθνές Νομισματικό Ταμείο-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δεν έχουν στόχο να οδηγήσουν τη χώρα στην ανάκαμψη αλλά να δημιουργήσουν ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο.
            Υπάρχουν νόμοι που μπορούν να απαλλοτριώσουν αναγκαστικά το χωράφι και το σπίτι σου. Υπάρχουν νόμοι που μπορεί να σου κατασχέσουν το μισθό και τη σύνταξη σου για χρέη. Υπάρχουν νόμοι που θα εξαρτήσουν το ποσό της σύνταξης σου με τα χρόνια που ζεις.
            Οι νόμοι αυτοί ΔΕΝ ελέγχονται από αυτούς που ψήφισες. Ο Ολανδός Μπομπ Τραα, ο Γερμανός Χορστ Ραϊχενμπαχ, ο Ματίας Μορς, ο Γερμανός Κλάους Μαζούχ, ο Δανός Πωλ Τόμσεν, ο Γερμανός Χανς Φούχτελ είναι μερικά μόνο ονόματα που συντάσσουν νόμους και δίνουν εντολές. Βρίσκονται στη Τράπεζα της Ελλάδας, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχουν ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ σε κάθε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ και σε λίγο θα διοριστούν ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ και σε κάθε ΔΗΜΟ της χώρας. Γι αυτό σου ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !
           
            Υπό το καθεστώς αυτό και με κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους λύση υπέρ του λαού, ακόμη κι αν αναδειχθούν, μέσα από εκλογές, δυνάμεις αληθινά αντιμνημονιακές. Γι αυτό και τους όρους Δημόσιο Χρέος, Δανειακές Συμβάσεις, Επιτροπεία τα αντιμνημονιακά κόμματα, ούτε καν τους ακουμπούν.
            Αν θέλουμε, ως λαός, να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας πρέπει ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ να δώσουμε τη λύση. Πρέπει να προχωρήσουμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.
            Πρέπει, δηλαδή, να παρέμβουμε στους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους, προχωρώντας παράλληλα σε άρνηση πληρωμών προς αυτό. Πρέπει να απομονώσουμε το σύστημα διακυβέρνησης από την υπόλοιπη κοινωνία. Πρέπει να καταλάβουμε τις δημόσιες υπηρεσίες και να τις λειτουργήσουμε εξυπηρετώντας τους συμπολίτες μας.
             Οι δυνάμεις που θα πρωτοστατήσουν στη Γενική Πολιτική Απεργία, θα σχηματίσουν προσωρινή κυβέρνηση  η οποία θα προετοιμάσει τη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
            Τότε και μόνο τότε ο ελληνικός λαός, από μηδενική βάση, θα προχωρήσει στη σύνταξη ενός νέου Συντάγματος που θα διασφαλίζει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΙΣΟΤΗΤΑ και την ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Τότε και μόνο τότε ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τη μορφή και τον τρόπο διακυβέρνησης που τον εκφράζει. Τότε και μόνο τότε θα τεθούν ζητήματα όπως «Τι κάνουμε με το Δημόσιο Χρέος;», «Τι νόμισμα θέλουμε;», «Τι κάνουμε με αυτούς που διασπάθησαν δημόσιο χρήμα;».
                Μέχρι τότε, όμως, και επειδή πιστεύουμε στον εποικοδομητικό διάλογο, καλούμε τις πολιτικές δυνάμεις της Σαντορίνης, που μάλιστα διεκδικούν την εξουσία, να παρουσιάσουν το ολοκληρωμένο σχέδιο τους στο Θηραϊκό λαό απατώντας στα ερωτήματα που βασανίζουν όλους τους Έλληνες: «Τι θα κάνουμε με το Δημόσιο Χρέος;», «Πώς θα καταργηθούν τα μνημόνια;», «Τι θα γίνει με τις δανειακές συμβάσεις;», «Τι θα γίνει με τους επιτρόπους που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα;», «Πώς θα τιμωρηθούν εκείνοι που καταχράστηκαν τη περιουσία και το χρήμα του Δημοσίου;», «Πότε θα επανέλθουν οι μισθοί και οι συντάξεις στα επίπεδα πριν από το 2009;», «Πώς θα πάρει το κράτος όλη την ακίνητη περιουσία του και τις υπηρεσίες που ήδη έχει μεταβιβάσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων όπως για παράδειγμα τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ;», «Πώς και πότε θα ανακάμψει η χώρα εντός ευρώ;»
            Εμείς δεσμευόμαστε ότι στις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα παρουσιάσουμε τη λύση διεξόδου. Επειδή, όμως, δεν είμαστε κόμμα εξουσίας που ζητά “καρέκλες” αλλά ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, σε καλούμε να ενωθείς μαζί μας για να προετοιμάσουμε τη Γενική Πολιτική Απεργία που θα οδηγήσει στη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
           
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία»

 Άρθρο 120, παραγρ.4 του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου