.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μετά τη ΧΑ έρχεται η σειρά σας "εξτρεμιστές"


Αναρτήθηκε από ΕΠΑΜ ΚΑΒΑΛΑΣ On 5:18 μ.μ.

www.enet.gr
Μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: "συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, παντά με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμου. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή”.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό -και η οποία αφορούσε την ανεργία- έστρεψε τα βέλη του προς την Αριστερά. Τόνισε πως εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και η "ακραία αντιπολίτευση" ("extreme opposition") που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, "κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο στη περίπτωση της Ελλάδας".



Άρθρο απάντηση του Δ.Καζάκη.

Δεν αμφιβάλω ότι η έξοδος από το ευρώ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα ήταν πολύ επιζήμια για την «μεγάλη υπόθεση» του Σαμαρά. Μόνο που η δική του «μεγάλη υπόθεση» δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της χώρας του. Ούτε πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς θα ήθελε να μας δει όλους εμάς της «ακραίας αντιπολίτευσης» εναντίον του ευρώ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στα κάγκελα και στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Το μόνο για το οποίο δεν πρέπει να φοβόμαστε τον Σαμαρά είναι μήπως και ανοίξει ξανά τα ξερονήσια. Ξέρετε τους γνωστούς τόπους ανανήψεως της «ακραίας αντιπολίτευσης» του μεσοπολέμου, τους εμφυλίου και της χούντας. Όχι, μην ανησυχείτε. Τα ξερονήσια της Ελλάδας, όπως κι ολόκληρη την χώρα, την προορίζει ο Σαμαράς και η συμμορία του για τους ξένους επενδυτές, για τα γνωστούς γύπες των αγορών που ξέρουν να απογυμνώνουν το κουφάρι μιας χώρας που πνέει τα λοίσθια. Τι νομίζατε ότι κανονίζει τόσες μέρες στις ΗΠΑ;
Αυτή είναι η πολιτική του κουλτούρα, από αυτή την πολιτική οικογένεια κατάγεται, αυτή την ιδεολογία και την πολιτική υπηρετεί από τα γεννοφάσκια του. Και τώρα που βλέπει να πλησιάζει το τέλος του, το δικό του και του καθεστώτος δουλοπαροικίας του οποίου είναι εντολοδόχος, ονειρεύεται έκτακτα στρατοδικεία, φυλακές και εκτελεστικά αποσπάσματα σαν του εμφυλίου όπου διέπρεψε η δική του πολιτική παράταξη. Πάντα για την «μεγάλη υπόθεση» της υποτέλειας, της εθνοδουλείας και του ξεπουλήματος.
Μόνο που ονειρεύεται ξεσκέπαστος. Τα μόνα κάγκελα που θα δει είναι αυτά της δικής του φυλακής για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και εσχάτη προδοσία. Αλλά ας μην ανησυχεί. Η δικαιοσύνη όταν ο λαός θεμελιώσει την δική του νόμιμη εξουσία, όταν θα ξεφορτωθεί το καθεστώς του δοσιλογισμού, δεν θα είναι σαν την τωρινή. Δεν θα παίζει τα παιχνίδια της πολιτικής εξουσίας, ούτε θα λειτουργεί με όρους διάτρητους, με όρους απανθρωπιάς και αντεκδίκησης.
Τότε είναι που θα μάθει ο κ. Σαμαράς και το σινάφι του τι σημαίνει αληθινή δικαιοσύνη που δικάζει αδέκαστα στο όνομα του ελληνικού λαού. Μόνο που θα το μάθει καθήμενος στο εδώλιο του κατηγορουμένου παρέα με όλη την κυβερνώσα συμμορία. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Άστε τον λοιπόν να ονειρεύεται ότι θα μας βάλει στον γύψο. Αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με μια αριστερά χαμένη στα βαρβιτουρικά των ιδεολογημάτων της. Δεν έχει να κάνει με απάτριδες εθνοκάπηλους σαν τον εαυτό του. Δεν έχει να κάνει με δήθεν διεθνιστές της πλάκας που ξέρουν μόνο να κρύβουν την συνθηλόγηση με τον κατακτητή πίσω από μια τζούφια και ανώδυνη αντικαπιταλιστική ρητορεία.
Έχει να κάνει με αληθινούς Έλληνες, με αυθεντικούς πατριώτες δημοκράτες σαν κι αυτούς που ήξεραν ανέκαθεν να μετατρέπουν κάθε βράχο, κάθε ρεματιά, κάθε χωριό, κάθε πόλη, σπίτι με σπίτι σε φρούριο του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας. Κι αυτοί κ. Σαμαρά δεν σκιάζονται τόσο εύκολα από καρικατούρες και ξόανα σαν του λόγου σας. Ούτε τρομάζουν με τζούφιες απειλές από πολιτικά ερείπια. Έχεις να κάνεις με τον μπαρουτοκαπνισμένο ελληνικό λαό που επί δυο αιώνες - ενάντια σ' όλες τις πιθανότητες - αμύνεται του πατρίου εδάφους απέναντι σε αποικιοκράτες και φασίστες κατακτητές που πολιτικοί σαν του λόγου σου ξεπουλάνε πάντα σε τιμή ευκαιρίας.
Κι όπως στις αρχαίες Θερμοπύλες, έτσι και σήμερα ξέρουν να πατούν γερά στο έδαφος της πατρίδας που υπερασπίζονται και να φωνάζουν στους ελληνόφωνους ντελάληδες της ξένης απολυταρχίας που τους απειλεί: Μολών Λαβέ! Κι αν νομίζει ο φερόμενος πρωθυπουργός ότι έχει καταντήσει τους Έλληνες τόσο ραγιάδες, τόσο απάτριδες και κοινούς προδότες, τότε δεν έχει παρά να δοκιμάσει και να δει. Άντε και να δούμε ωρέ ποιος θα μείνει τελικά όρθιος.

Επιστολή του κ. Γιάννη Μακριδάκη στον Πρωθυπουργό



Ονομάζομαι Γιάννης Μακριδάκης, κατοικώ στην Βολισσό της Χίου, στο παρελθόν ίδρυσα το Κέντρο Χιακών Μελετών μέσα από το οποίο εκπονήθηκαν επί 15 χρόνια έρευνες, μελέτες, καταγραφές, αρχειοθετήσεις, εκδόσεις, κατόπιν συνέγραψα ένα βιβλίο ιστορικό για την περίοδο από την ένταξη της Χίου στο νεοελληνικό κράτος, το 1912, μέχρι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ένα επόμενο, εμφανώς αριστερών πεποιθήσεων, το οποίο περιέχει μαρτυρίες Ελλήνων προσφύγων και στρατιωτών στην Μέση Ανατολή κατά την προηγούμενη γερμανική κατοχή, καθώς και επτά λογοτεχνικά βιβλία, τρία μυθιστορήματα και τέσσερις νουβέλες, βιβλία τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις ιστορικές εκδόσεις της Εστίας αλλά και μεταφράζονται για να κυκλοφορήσουν σύντομα και στην Γαλλία από τις εκδόσεις S Wespieser, άρα, αν μη τι άλλο, αποτελούν και ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, για να το πω με όρους του χρηματοοικονομικού συστήματος, τους οποίους και μόνο, ως φαίνεται, κατανοείτε. .
Επίσης εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης με σκοπό την παραγωγή και την περισυλλογή της τροφής μου, έχω στραφεί προς την φυσική καλλιέργεια στη γη αλλά και στην κοινωνία ως φιλοσοφία ζωής, ρίχνοντας σπόρους και παρατηρώντας την αργή φυσική ανάπτυξη, μη επεμβαίνοντας καθόλου επί της φύσης και των πλασμάτων της.
Ταυτοχρόνως δηλώνω ιδεολογικά ενάντιος στο ανήθικο και φασιστικό για τους ανθρώπους και τα άλλα πλάσματα της φύσης χρηματοοικονομικό σύστημα, το οποίον οι καταναλωτές κατασκεύασαν και οι κυβερνήσεις παγκοσμίως φουσκώνουν τόσο ώστε να υποκαταστήσει το οικοσύστημα και να καταστρέψει την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, τάσσομαι δε προφανώς ενάντια στην Ε.Ε. όπως αυτή έχει καταντήσει και βέβαια τελείως ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ευρωζώνη, στα Μνημόνια, στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στο ξεπούλημα των φυσικών πόρων της πατρίδας μου.
Είναι πασιφανές λοιπόν κύριε Σαμαρά ότι, με τέτοιο παρελθόν και παρόν, με τέτοιες πεποιθήσεις και ιδέες, ενσαρκώνω το άλλο άκρο των νεοναζί, το άλλο άκρο του “εξτρεμισμού”, όπως σαφέστατα ορίσατε. Και προφανώς από σήμερα θα αναμένω να εισβάλετε ως Κράτος, εδώ, ανάμεσα στα φυτά μου που μεγαλώνουν, και να με πατάξετε ως ακραίο.
Σας παρακαλώ μόνο, ενημερώστε τα όργανά σας, όταν έρθουν, να προσέχουν πού πατάνε, διότι υπάρχουνε παντού σπόροι και φυντάνια, υπάρχουνε παντού ελπίδες…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου