.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ :360 μοίρες - Ζωή στο σκοτάδι

Οι άνθρωποι της εκπομπής ήρθαν σε επαφή με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και μπόρεσαν μέσα από το δίκτυο αλληλέγγυων επανασυνδέσεων του Κινήματος να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που η ΔΕΗ έχει καταδικάσει, κυνικά και αντισυνταγματικά να είναι βυθισμένοι στο σκοτάδι.

Αναφορικά με την εκπομπή αυτή, ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, ενημερώνουμε πως το Κίνημά μας έχει ήδη επανασυνδέσει το κομμένο ρεύμα σε όλες αυτές της οικογένειες του νομού Αττικής που παρουσιάστηκαν και μίλησαν στην κάμερα σχετικά με τη ζωή τους στο σκοτάδι.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει επανασυνδέσει χιλιάδες κομμένα ρεύματα σε όλη την Ελλάδα.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι στη σημερινή συγκυρία θα αγωνιστούμε προκειμένου να μην αφήσουμε κανένα νοικοκυριό χωρίς πρόσβαση στα βασικά και απαραίτητα για την επιβίωση κοινωνικά αγαθά.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
211 0192839
epitropes2010@gmail.com
Διεύθυνση Γραφείων: Καυταντζόγλου 35, Πατήσια, 11144

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου