.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ




"Η Δημοκρατία νίκησε,ζήτω η χούντα"
Ας το αναλύσουμε "Η Δημοκρατία νίκησε" χρήσιμοι ηλίθιοι."Ζήτω η χούντα" τών χρήσιμων πανηλιθίων. Πώς περνάς απολύσεις χωρίς να το καταλάβει ο κόσμος;Πώς περνάς μέτρα του τέταρτου ράιχ σε μια εξαθλιώμενη χώρα;Πώς συνεχίζεις την γενοκτονία;Απλά χρησιμοποιώντας τον φανατισμό.
Πού θα βρείς φανατισμό;Οπου και να κοιτάξεις,αριστερά ή δεξιά,ήτε όπως έρχεσαι ήτε όπως βγαίνεις.Στήν αριστερά οι γενικοί γραμματείς (και οι γενικοί φαρισσαίοι) έχουν το αλάθητο, στην κυβέρνηση έχουν το αλάθητο να κάνουν συνεχώς λάθη.
Είναι λάθη;Όχι δέν μπορείς να παίξεις αυτό το θέατρο με τις συλλήψεις και όλα αυτά τα "δημοκρατικά" που βλέπουμε να εξελίσσονται χωρίς την ανοησία σε βαθμό προδοσίας τις αριστεράς (χρήσιμοί ηλίθιοι)και τους προδότες τις δεξιάς(χρήσιμοι πανηλίθιοι).Είναι φανερό ότι αυτό το κολοσσαίο στήθηκε ώστε να αποτελειώσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ δίνοντας το δικαίωμα πλέον "ηθικά " να βγάζουν αποφάσεις δικαστικές ,νομοθετικές αποφάσεις αυθαίρετα ανα πάσα στιγμή.
Δίνουν το δικαίωμα στην Χρυσή αυγή την χρυσή ευκαιρία να βγούν ήρωες,πολώνουν την κοινωνία για εμφύλιο και έτσι να πωληθει η ΕΛΛΑΔΑ εύκολα στις αγορές να αφανιστεί η επομενη γενιά δίνοντας την δούλους στου τραπεζίτες.
Η αριστερά πούλησε ηθικά την ΕΛΛΑΔΑ (χρησιμοι ηλίθιοι) και οι δεξιοι-κεντρώοι (κατάλαβε κανείς την διαφορά;) την πούλησαν σαν οικόπεδο (χρησιμοι πανηλίθιοι).Η δημοκρατία δεν έχει ανάγκη πολιτικών φυλακών δεν έχει ανάγκη τηλεδικαστηρίων όλα τα πολιτικά μορφώματα στη δημοκρατία δεν μπορουν να σταθούν.
Το πρόβλημα είναι η ΧΑ δεν είναι η έλλειψη δημοκρατίας,παραπλανούν τον κόσμο με ψεύτικα διλήματα για να γλυτώσουν το τομάρι τους,γιαυτό είναι χρήσιμοι πανηλίθιοι νομίζουν ότι θα γλυτώσουν τους χρησιμοποίησαν με τις μίζες και τώρα πρέπει να το ανταποδώσουν στους χρηματοδώτες τους,ο λαός θα πρέπει να δείξει ότι δεν τους ακούει πιά και είναι στο χέρι του να στείλει τους δωσίλογους εκεί που τους αξίζει και να πάρει την εξουσία στα χέρια του χώρις διχασμούς δηλαδη
χωρίς χρήσιμους ηλίθιους και χρήσιμους πανιλήθιους.


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου