.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Δ. Καζάκης στον Πύργο Ηλείας. 24 Απριλίου 2014.

Η Ομιλία του οικονομολόγου, Γενικού Γραμματέα του Ε,ΠΑ,Μ. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Δημήτρη Καζάκη, στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014.



Ο Δημήτρης Καζάκης ζήτησε να στηρίξουν το Ε.ΠΑ.Μ. στις Ευρωεκλογές.
Σήμερα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις να συντριβεί ολοκληρωτικά η κυβερνώσα παράταξη μαζί με όλες τις πολιτικές της εφεδρείες.
«Tο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δίνει την μάχη των ευρωεκλογών, εκτιμώντας ότι πρόκειται για «πολιτική μάχη που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μια ριζική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής», είπε σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε από τον Πύργο.

Αναφερόμενος στις δυνάμεις που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση ο κ. Δ. Καζάκης, είπε ότι πρέπει να εισπράξουν τέτοια εκλογικά αποτελέσματα που θα τους απονομιμοποιήσουν τόσο πολύ ώστε να μην έχει κανένα έρεισμα η διακυβέρνησή τους. Να κριθούν όλες οι υπογραφές τους και οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει σε βάρος του ελληνικού λαού ως ανυπόστατες.

Να δεχτούν όλοι τους ένα τόσο καθοριστικό πλήγμα ώστε να μην μπορούν πλέον να ανακάμψουν πολιτικά και κοινωνικά. Ούτε καν εκλογικά. Να οδηγηθούν στην διάλυση όλες οι πολιτικές δυνάμεις που συνέβαλαν στην επιβολή των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, οι οποίες μετέτρεψαν την χώρα σε οικόπεδο υπό πώληση και τον λαό της σε παρείσακτο στον ίδιο τον τόπο του.

Κάλεσε τους πολίτες να αγνοήσουν τα κελεύσματα των «βαλτών» που μιλάν για αποχή από τις Ευρωεκλογές : «Πρέπει να πας να ψηφίσεις για να τελειώσουμε μια και καλή με όλους τους το ταχύτερο δυνατό. Στην δική σου αποχή βασίζουν τις ελάχιστες ελπίδες τους να μην φανεί η ολοκληρωτική συντριβή τους κι έτσι να συνεχίσουν να κυβερνούν μέχρι να τα δώσουν όλα στους ξένους τοκογλύφους. Μην τους το επιτρέψεις. Μην επιτρέψεις να χρησιμοποιήσουν την δική σου αποχή ως επιχείρημα για την δική τους διακυβέρνηση», είπε μεταξύ άλλων.

«Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν θα δώσουν την λύση που χρειαζόμαστε» διευκρίνισε , αλλά μπορούν να αποτυπώσουν μια μεγάλη ανατροπή στον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται ο λαός. Μπορούν να δώσουν θάρρος και να αναπτερώσουν το ηθικό των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων που νιώθουν σήμερα εγκλωβισμένα και ανίκανα να τα βάλουν με το καθεστώς.», τόνισε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ενώ αμέσως μετά άρχισε η ομιλία του στο ακροατήριο που συγκεντρώθηκε για να τον ακούσει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου του Πύργου.

Πηγή Βίντεο: Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας
Πηγή κείμενου: http://www.eproini.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου