.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Προϊόντα δεύτερης κατηγορίας θέλουν για την Ελλάδα οι πολυεθνικές

Πολυεθνικοί όμιλοι κατατάσσουν την Ελλάδα στη δεύτερη κατηγορία προορισμών για τα προϊόντα τους. Στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων καταλήγουν φθηνότερα αλλά και χαμηλότερης ποιότητας αγαθά.

Προϊόντα δεύτερης κατηγορίας προσανατολίζονται να προωθούν στην Ελλάδα πολυεθνικές επιχειρήσεις λόγω της παρατεταμένης κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων καταναλωτών.
Μεγάλοι όμιλοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής, κατατάσσουν την Ελλάδα στη δεύτερη κατηγορία προορισμών για τα προϊόντα τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό που δέχονται από παράλληλες εισαγωγές.
Συνεπώς, στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων καταλήγουν φθηνότερα μεν προϊόντα, τα οποία ωστόσο είναι και χαμηλότερης ποιότητας.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, χονδρεμπορικές εταιρείες, που διαθέτουν και δίκτυο καταστημάτων λιανικής, προμηθεύονται επώνυμα προϊόντα γνωστών πολυεθνικών ομίλων από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ιταλία, καθότι η προμήθεια από αυτές τις χώρες γίνεται σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την αγορά στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, τα χονδρεμπορικά δίκτυα προωθούν τα εν λόγω υποδεέστερα προϊόντα στην ελληνικά αγορά, παρουσιάζοντάς τα ως φθηνότερα συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά αγαθά.
Παρά ταύτα, τα προϊόντα αυτά έχουν μεν την ίδια γενική ονομασία αλλά δεν είναι τα ίδια.
Είναι προϊόντα προηγούμενης γενιάς και όχι τελευταίας τεχνολογίας, και έχουν κατασκευαστεί για χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, διότι είναι φθηνότερα και ανταποκρίνονται περισσότερο στην αγοραστική δύναμη των χωρών αυτών.

Πηγή: «news247»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου