.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Διαψεύδεται η είδηση για τη δολοφονία του προέδρου Assad!


Διαψεύδεται η είδηση για τη δολοφονία του προέδρου Assad!

Η φήμη ότι ο πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad είναι είτε ήδη νεκρός είτε σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση σωματοφύλακά του κάνει ήδη το γύρο του ξένου διαδικτύου, αλλά από την Δαμασκό διαψεύσθηκε κατηγορηματικά

Δεν είναι γνωστό από πού ακριβώς ξεκίνησε η παραφιλολογία αυτή ως όμως πιθανότερη πηγή θεωρείται ο χώρος του twitter όπου οι πληροφορίες που δημοσιεύονται εκεί δεν είναι δυνατό φυσικά να ελεγχθούν για τη γνησιότητά τους.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Le point αυτές έχουν να κάνουν με την απόπειρα ή την δολοφονία του προέδρου της Συρίας από ένα από τα μέλη της προσωπικής του φρουράς και μάλιστα ιρανικής καταγωγής.

France's Le Point Magazine: Rumor about Assad's Death Invades the Interne

W460
A rumor about the death of Syrian President Bashar Assad was massively shared on social media websites on Sunday, the French weekly magazine Le Point reported.

"News about Assad being shot dead by his Iranian bodyguard have not been confirmed yet,” the magazine said, revealing that the opposition's Free Syrian Army has denied such reports.

Noting that "tweets and Facebook comments helped in largely and rapidly disseminating the rumor”, Le Point remarked: “Social media websites were the primary source of this rumor.”...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου