.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Προκλητική απόφαση – Μποναμάς 11 εκ. ευρώ στα κόμματα του Κοινοβουλίου


Προκλητική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών – Μποναμάς 11 εκ. ευρώ στα κόμματα

Προκλητική απόφαση – Μποναμάς 11 εκ. ευρώ στα κόμματα του Κοινοβουλίου

30.03.2013 11:56
Η ελληνική κοινωνία στενάζει κάτω από υποχρεώσεις που αδυνατεί να τακτοποιήσει, παρόλα αυτά τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου αναμένεται να μοιραστούν εντός της εβδομάδας το υπέρογκο για την εποχή ποσό των 11 εκ. ευρώ!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της υψηλής χρηματοδότησης, παρότι οι περισσότεροι κομματικοί οργανισμοί βρίσκονται σε κατάσταση στάσης πληρωμών, αφού αδυνατούν να είναι στοιχειωδώς έστω συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι σε προμηθευτές και εργαζομένους, ενώ εξακολουθούν να είναι υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, με ό,τι σημαίνει αυτό.
Πολλά είναι τα ερωτήματα, λοιπόν, που εγείρονται με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να χορηγήσει το 50% της ετήσιας χρηματοδότησης και όχι το 25-30% που δινόταν από τον προϋπολογισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια.
















Πηγή: iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/97557#ixzz2P3C4p06h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου