.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ε.ΠΑ.Μ. - Δ.Καζάκης & Γ.Γκινοσάτης «Στο Μικρόφωνο» του E-ROI – 8 Νοε ‎2017

Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης, αναλύει τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλούν ζωντανά μαζί του, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017. Μαζί του στο studio, ο Γιάννης Γκινοσάτης, Δικηγόρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ. - Ελληνική κοινωνία, ευρώ, εθνικό νόμισμα και ποσοστά υποστήριξης της εκάστοτε επιλογής. - Τράπεζες, δήθεν "capital controls" και μέτρα εκβιασμού του απλού Έλληνα πολίτη. - Ελληνική κοινή γνώμη, συνειδητοποιημένη πλέον περί, τι εστί ευρώ, νέων μέτρων και πολιτικής λιτότητας, επιβαλλόμενα από ξένα κέντρα εξουσίας. - Ε.Ε., ευρώ και αδιέξοδη κατάσταση, διαπιστωμένη καθημερινά, από ολοένα και αυξανόμενη μερίδα του Ελληνικού λαού. - Ελληνική σημαία, παρελάσεις και αντιδράσεις ακραίων κοινωνικών ομάδων, με πρόσχημα την αλληλεγγύη. - Παράνομες δραστηριότητες μέσω εταιρειών τύπου "offshore" και αντιμετώπισή τους από μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε Δημοκρατικό πλαίσιο. - Δίκτυο "offshore", δωροδοκίες, δοσοληψίες και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, οι αποκλειστικές δραστηριότητές του. - Μεγάλες πολυεθνικές και παραγωγή κέρδους από παράνομες πρακτικές. - Έλληνες πολιτικοί και κάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων, στην...πλάτη του Ελληνικού λαού. - Έξαρση πλήθους "offshore" σχετιζόμενων με την Ελλάδα, κατά την περίοδο της...λεγόμενης κρίσης. - Δύο τρόποι δημιουργίας του χρήματος. - Αφετηρία ανάτασης και ανάταξης της χώρας, η άμεση αύξηση του εισοδήματος των απλών πολιτών. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676 Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com Στείλτε τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας για να συζητηθούν ζωντανά στον «αέρα». Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Της προπαγάνδας του φόβου και της εξαπάτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου