.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ.: Συνεχίζεται προς τελικής εξαντλήσεως η εκμετάλλευση κάθε παραγωγικού στοιχείου των ΟΤΑ της Ελλάδας




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Για έβδομη συνεχή χρονιά, από το 2010, αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή του λαού, θα «τιμήσουν» με την παρουσία τους και θα συμμετέχουν στην 7ηΕλληνογερμανική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί από 9 – 11 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη Sindelfingen της Γερμανίας. Ανάμεσα τους είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Στόχος της Συνέλευσης, όπως μας λένε, είναι να ενισχυθεί η «ελληνογερμανική φιλία» και οι «αδελφοποιήσεις» δήμων με την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει, για πολλοστή φορά, τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ελληνογερμανική Συνέλευση κι ότι αυτή αποτελεί έναν ακόμη φορέα επιβολής του κατοχικού καθεστώτος στη χώρα μας. Διότι:

α) Στηρίζεται σε μια διμερή μυστική συμφωνία που υπέγραψαν η Μέρκελ και ο Παπανδρέου τον Μάρτιο του 2010 – μόλις δύο μήνες πριν την επέλαση του ΔΝΤ στη χώρα μας- και ποτέ δεν εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή.

β) Με τις υποτιθέμενες «αδελφοποιήσεις» και  τις μεθοδευμένες «παρεμβάσεις» του υφυπουργού «επί των ελληνικών θεμάτων»  Χανς Γιoχακίμ Φούχτελ -του νέου γκαουλάϊτερ του προτεκτοράτου Ελλάδα- οι Γερμανοί «φίλοι» μας προσπαθούν να μάς πουλήσουν τεχνογνωσία για να αποκτήσουν τον έλεγχο της δικής μας ακίνητης δημοτικής περιουσίας ∙ για να εκμεταλλευτούν ενεργειακούς και πλουτοπαραωγικούς πόρους της χώρας μας  για να θάβουν τα τοξικά τους  απόβλητα  για να εξασφαλίσουν φτηνό εργατικό δυναμικό, και δη ειδικευμένο!

 γ) Οι καινοτόμοι τομείς συνεργασίας κι η αξιοποίηση που σχεδιάζουν δεν είναι προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, αλλά γερμανικών ιδιωτικών εταιρειών που χρηματοδοτούν αυτές τις δράσεις. Με αυτές τις μεθόδους υπονομεύεται η ανεξαρτησία της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετατοπίζοντας τους στόχους και την ισορροπία δυνάμεων υπέρ ιδιωτικών, υπερκρατικών συμφερόντων. Κρατικές και αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες μεταβιβάζονται σε ιδιωτικούς αδιαφανείς φορείς.

δ) Με την Ελληνογερμανική Συνέλευση επιδιώκεται η υποθήκευση κι εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των ελληνικών δήμων με σκοπό να ξελασπώσουν από τα χρέη τους οι αντίστοιχοι «αδελφοί» γερμανικοί δήμοι και ν΄ αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση ∙ επιδιώκεται η προσάρτηση των ελληνικών δήμων στα αντίστοιχα κρατίδια και δήμους της Γερμανίας προκειμένου να λεηλατηθούν ∙  επιδιώκεται η διασφάλιση της διεξόδου της γερμανικής ελίτ από την κρίση και η ισχυροποίηση της θέσης της στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Κι όλα αυτά με τη συναίνεση και τη συνεργασία των δωσιλόγων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Το ΕΠΑΜ, σταθερό στις θέσεις του, τονίζει πως, δεδομένου ότι  αυτό το κατοχικό καθεστώς στηρίζεται σε μυστικά πρωτόκολλα, που συνωμοτικά έχουν υπογράψει κυβερνήσεις δωσιλογικές  ενάντια στο συμφέρον του ελληνικού λαού, εν αγνοία του και με σκόπιμη παραπλάνηση κι εξαπάτησή του,είναι εφικτή η αναστροφή της αποικιοκρατικής υποδούλωσης της χώρας μας και η έξοδος από τον κύκλο της εξαθλίωσης που της έχει επιβληθεί. Κι αυτό μπορεί να γίνει από μια πατριωτική δημοκρατική κυβέρνηση που επαγγέλλεται το ΕΠΑΜ!

Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να την αναδείξει και να διεκδικήσει την Ανεξαρτησία του και την Αξιοπρέπειά του!

                                                            Αθήνα, 4  Νοεμβρίου 2017



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του  Ε.ΠΑ.Μ.

Πηγή: epamhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου