.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ψήφισμα 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ.: Ψήφισμα για τις Γεωπολιτικές εξελίξεις και τα Εθνικά θέματα

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Το διεθνές γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον εξακολουθεί να παραμένει ασταθές, χαρακτηριζόμενο από μεγάλη ρευστότητα, με έντονο τον αυξανόμενο ανταγωνισμό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και με αιχμή του δόρατος είτε τον χρηματοπιστωτικό τομέα είτε την στρατιωτική ισχύ και την εξαγωγή πολεμικών συγκρούσεων, ειδικά στο χώρο της ΝΑ Μεσογείου, που αποτελεί θάλασσα μεγάλης γεωστρατηγικής και ενεργειακής σημασίας.

 Στην Ε.Ε, το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο του Γερμανογαλλικού άξονα, βρίσκεται μπροστά σε βαθειά κρίση των χωρών της Ευρωζώνης και οι συζητήσεις για μιας νέα αρχιτεκτονική για την Ε.Ε έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες διέξοδοι υπέρ των συμφερόντων των κυρίαρχων δυνάμεων, με εφαρμογή ακόμη πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών. 

Η Ελλάδα στο περιβάλλον αυτό τα τελευταία χρόνια, που είναι χρόνια οικονομικής χρεοκοπίας, κατοχικών δανειακών συμβάσεων και μνημονίων, παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη από πολιτική, οικονομική και πνευματική ηγεσία, χωρίς να μπορεί να προφυλάξει ακόμη και στοιχειώδη εθνικά της συμφέροντα. 

Και ενώ αναπτύσσεται διεθνώς μία ισχυρή τάση αποδόμησης των εθνικών κρατών, της εθνικής κυριαρχίας και της οικονομίας τους από ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, η χώρα μας με υπαγορευόμενες πολιτικές των δανειστών της, που υλοποιούνται από τις κατοχικές κυβερνήσεις της, αλλά και υποτακτική στις ορέξεις των Η.Π.Α και του ΝΑΤΟ, προσδένεται όλο και περισσότερο στο άρμα αυτών των δυνάμεων, με απρόβλεπτες τις συνέπειες για τη χώρα και το λαό της. 

Στο άμεσο περιβάλλον μας και ειδικά στον άξονα Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, υπάρχουν οι συνεχόμενες και διαχρονικές απειλές και διεκδικήσεις της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας και της Κύπρου, εμπλουτισμένες με τον γενικό αναθεωρητισμό της Συνθήκης της Λωζάννης περί καθορισμού των συνόρων.

 Απέναντι στις απειλές αυτές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκλωβισμένη στα διαχρονικά φοβικά σύνδρομα, ακολουθεί πολιτική εξευμενισμού, προσδοκώντας ότι τη διαφύλαξη των συνόρων μας θα την αναλάβει η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και οι Η.Π.Α. Η ίδια ακριβώς πολιτική ασκείται απέναντι στις επεκτατικές διεκδικήσεις των γειτόνων μας στα ΒΔ σύνορά μας, που διεκδικούν υπέρ των συμφερόντων τους την ένταξη των Περιφερειών Ηπείρου και Μακεδονίας στο πλαίσιο του Νέου Ανατολικού Ζητήματος. 

Στο υπό διαμόρφωση γενικό κλίμα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και στις εφαρμοζόμενες πολιτικές από την κυβέρνηση, που έχει την πλήρη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και των άλλων μνημονιακών κοινοβουλευτικών δυνάμεων, που ΨΗΦΙΣΜΑ 6ου Συνεδρίου για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τα Εθνικά θέματα Page 2 αντιτάσσονται λεκτικά τύποις μόνο, το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί κάθε Πατριωτική Δημοκρατική πολιτική δύναμη, κάθε φορέα και κάθε προσωπικότητα, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, να διατρανώσουμε με κάθε τρόπο την αντίθεσή μας και να παλέψουμε για την ανατροπή αυτού του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών που εφαρμόζονται, πριν να είναι αργά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Το Ε.ΠΑ.Μ. θα παλέψει σθεναρά, ώστε η πατρίδα μας το συντομότερο δυνατό να απεξαρτηθεί και να απομακρυνθεί από προκλητικές ενέργειες και από ξένες δυνάμεις, που τη βάζουν στο κέντρο των δικών τους συγκρούσεων και συμφερόντων, και να ακολουθήσει την πάγια και ασφαλή στρατηγική της διαφύλαξης της εδαφικής της ακεραιότητας με τις δικές της δυνάμεις, υποστηριζόμενη από μια πραγματικά ανεξάρτητη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, που να εδράζεται στην ισότιμη συνεργασία με άλλα κράτη-συμμάχους και να διασφαλίζει πρωτίστως, την εθνική της ανεξαρτησία. 

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2017

Το Σώμα του 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου