.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ενημερώστε κύριε Μουζάλα: Που πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους πρόσφυγες; -Ποιες ΜΚΟ τα πήραν και τι τα έκαναν;

Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για όλα αυτά τα απίθανα που είπε (ο ίδιος και η κυβέρνηση του κύριου Τσίπρα) και τα μηδενικά που έπραξε (ο ίδιος και ο πρωθυπουργός που τον διατηρεί).
Γράφει η Αλίκη Χατζή:
Για το αίσχος των νησιών, και γιατί πετάξατε τους ανθρώπους σαν τα σκουπίδια … όπου βρήκατε… Γιατί δημιουργήσατε πρόβλημα και στους Έλληνες κατοίκους, τους οποίους εγκαταλείψατε στο έλεος των ενεργειών της Χρυσής Αυγής!
Γιατί είναι προφανές ότι γύρω από το μεταναστευτικό έχει στηθεί μια τεράστια επιχείρηση με πακτωλό χρημάτων στην οποία συμμετέχουν από δουλεμπόρους έως ΜΚΟ. Ότι βγαίνουν τρελά φράγκα από παντού, από τους καταυλισμούς, από τις σκηνές, απ’ τα τρόφιμα, από τους εθελοντές, απ’ όπου βάλει ο νους του ανθρώπου, κυρίως όμως από την χρυσοφόρα απουσία του κράτους.
Κύριε Μουζάλα, η σημερινή εξευτελιστική ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί στους αφανισμένους από το χιόνι καταυλισμούς σας καθιστά προσωπικά υπεύθυνο στην περίπτωση που υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ψυχής! Είστε επίσης υποχρεωμένος να απαντήσετε σε βασικά και αυτονόητα ερωτήματα ώστε να δώσουν λόγο όλοι οι υπεύθυνοι για το βασανιστήριο που υφίστανται χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας!
Εμείς ξέρουμε ότι :
Πρώτον, τα πρώτα συμβόλαια ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ΜΚΟ, που αφορούν συνολικά 83 εκατομμύρια ευρώ για την διαχείριση του Προσφυγικού στην χώρα μας, υπογράφτηκαν τον Απρίλιο που μας πέρασε. Τα χρήματα αυτά, που αποτελούν μέρος των συνολικά 700 εκατομμυρίων ευρώ που έχει αποφασισθεί να διατεθούν στην Ελλάδα από τον νέο μηχανισμό βοήθειας έκτακτης ανάγκης της ΕΕ, απ’ ότι μας είπε την Άνοιξη ο κύριος Μουζάλας, αποφασίστηκε να δοθούν σε οκτώ ΜΚΟ και όχι απευθείας στην ελληνική κυβέρνηση. ( Σημειώνεται πως ο σχεδιασμός της χρηματοδότησης είναι 300 εκατομμύρια ευρώ για το 2016 και από 200 το 2017 και το 2018. Θυμίζουμε πως όταν είχε αποφασιστεί η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διαβεβαίωνε πως αυτά τα χρήματα θα δίνονταν απευθείας στο ελληνικό κράτος).
Δεύτερον, ότι οι οκτώ ΜΚΟ που υποτίθεται έλαβαν τα παραπάνω χρήματα και οι οποίες θα τα μοίραζαν μέσω άλλων, τοπικών ΜΚΟ, για τη σίτιση, στέγαση, ιατρική περίθαλψη, εκπαίδευση και προστασία των προσφύγων είναι οι: Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (ελληνικό τμήμα), Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ελληνικό τμήμα των «Γιατρών του Κόσμου», Συμβούλιο Προσφύγων της Δανίας, «OXFAM», «Save the Children», «ASB Federal Association» και «International Rescue Committee Hellas». Οι παραπάνω ΜΚΟ , απ’ ότι μας είπε επίσης την Άνοιξη ο κύριος Μουζάλας, επιλέχθηκαν μεταξύ 13 που υπέβαλαν προτάσεις.
Τρίτον, ότι οι προσλήψεις στις ΜΚΟ θα γίνονταν «κυρίως από την τοπική κοινωνία» και «οι αγορές από την τοπική αγορά». Επίσης, ότι μ’ αυτά τα χρήματα «μπορούμε να διαχειριστούμε 50. 000 – 60. 000 πρόσφυγες» ( δηλώσεις Μουζάλα σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Κύπριο επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Αντιμετώπιση Κρίσεων, Χρ. Στυλιανίδη).
Εσείς κύριε Μουζάλα, καλείστε να απαντήσετε:
Τί έγιναν τα χρήματα που μας έδωσε η ΕΕ, πόσα πήγαν και σε ποιές τελικά ΜΚΟ, τί τα έκανε η κάθε μία από αυτές και πόσοι και ποιοί έχουν προσληφθεί σε αυτές, να κάνουν τί και με πόσα χρήματα τον μήνα; Ελέγχονται και από ποιους;

http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου