.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δανειστές και κυβέρνηση μας εξωθούν σε νέα μνημόνια και ακραίες καταστάσεις


ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο

Δανειστές και κυβέρνηση μας εξωθούν σε νέα μνημόνια και ακραίες καταστάσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παρούσα κυβέρνηση έχει πλέον απωλέσει τον πολιτικό της χρόνο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στα κέντρα αποφάσεων του Βερολίνου και των Βρυξελλών. Όπως γνωρίζουν επίσης την εμμονή των ανθρώπων της κυβέρνησης με την εξουσία.
Έτσι, μέσω του πολιορκητικού κριού που ακούει στο όνομα ΔΝΤ, εξωθούν την ελληνική κυβέρνηση σε πιο ακραίες καταστάσεις.
Δηλαδή, να υπογράψει από τώρα νέα δέσμη ληστρικών μέτρων για το (άκουσον - άκουσον), έτος 2020!
Όπερ σημαίνει νέο μνημόνιο και ακόμη πιο βαθιά στο πηγάδι ο ελληνικός λαός, ο οποίος δεν θα έχει καμία δυνατότητα ανάκαμψης.
Αντί λοιπόν, η υποτιθέμενη αριστερή με ολίγον δεξιά, συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμένου, να ορθώσει επιτέλους το ανάστημά της, όπως το ζητάει μετ´ επιτάσεως ο ελληνικός λαός, και να πει «ως εδώ και μη παρέκει», ετοιμάζεται μέσω «αντιπερισπασμού», να προσκυνήσει εκ νέου τους τοκογλύφους δανειστές και να υπογράψει ότι επιτάσσει το διευθυντήριο των Βρυξελλών και το Βερολίνο, μέσω της υποτιθέμενης δεύτερης αξιολόγησης, πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά τον όρο των πρόθυμων και των εθελόδουλων.
Ποιος είναι ο «αντιπερισπασμός»;
Ήδη, τα χαλκεία του Μαξίμου και τα φερέφωνά του άρχισαν το γνωστό παιχνίδι της τρομολαγνείας και του εκφοβισμού του ελληνικού λαού, καταστάσεις που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2015.
Το ψευτοδίλημμα υπογράφουμε ή καταστρεφόμαστε, ήδη άρχισε να πέφτει στο τραπέζι.
Με αυτό τον τρόπο ελπίζει η κυβέρνηση της αριστεράς και της δεξιάς ότι θα εκβιάσει εκ νέου τον ελληνικό λαό!
Απατάσθε κύριοι της κυβέρνησης!
Πλάνην οικτράν!
Ο ελληνικός λαός σας έμαθε και από την καλή και από την ανάποδη, έχει υποφέρει τα πάνδεινα και δεν σας φοβάται πια.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί την ύστατη αυτή ώρα την κυβέρνηση, να προχωρήσει σε μια πράξη υπέρ του ελληνικού λαού σεβόμενη και υπερασπιζόμενη έστω για μια φορά την καταταλαιπωρημένη Δημοκρατία και τους θεσμούς:
Να δρομολογήσει τάχιστα τις διαδικασίες εκλογών και να αποφανθεί για την περαιτέρω πορεία του ο ίδιος ο ελληνικός λαός.
Ας λάβουν υπόψη τη σημερινή δήλωση του νέου προέδρου των ΗΠΑ ο οποίος απευθυνόμενος στην Βρετανίδα πρωθυπουργό σχολιάζοντας το "Brexit" έκανε λόγο για έξυπνο παράδειγμα και είπε: «Θα αποκτήσετε την δική σας ταυτότητα και θα μπορείτε να κλείνετε τις δικές σας εμπορικές συμφωνίες χωρίς την εποπτεία κανενός».
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση και επαγρύπνηση, ώστε την κατάλληλη ώρα να δώσει τη δύναμη στις πραγματικές πατριωτικές δυνάμεις για να συγκροτήσουν την πατριωτική δημοκρατική κυβέρνηση, ώστε η χώρα και ο ελληνικός λαός επιτέλους να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Αθήνα 28 Ιανουαρίου 2017
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου