.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ντόναλντ Τραμπ, _ Δηλώσεις υπέρ Ισραήλ Εβραίων κ AIPAC

Αναμετάδοση από Hellenic NS https://www.youtube.com/channel/UC3gF...
Περιγραφή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ
Οι ΗΠΑ είναι «θυγατρική» του Ισραήλ και ο «διευθύνων σύμβουλος» της θυγατρικής είναι το AIPAC(American Israel Public Affairs Committee). Η πολιτική των ΗΠΑ δεν πρόκειται να αλλάξει με τον Τράμπ .Το χυδαίο γλείψιμο του Τραμπ μας δείχνει ποιος κάνει το κουμάντο στις ΗΠΑ και κατ`επέκταση στον κόσμο .

Πολλοί πατριώτες έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας .Ο πολιτικός δεν χαρακτηρίζεται από τα λόγια του αλλά από τις πράξεις του. Απορούμε πως για παράδειγμα ο γνωστός Ντέιβιντ Ντουκ που μάχεται το σιωνισμό και τα εβραϊκά λόμπι, που έχουν ποδηγετήσει την εξωτερική και εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ για δικό τους συμφέρον και για το συμφέρον του Ισραήλ, πως και στηρίζει αυτόν τον μαϊντανό . Το έχει δει αυτό το βίντεο; 

Είτε ψηφίσεις Χίλαρι , είτε ψηφίσεις Τραμπ, το παιχνίδι είναι προκαταβολικά στημένο και οι χορηγοί που κινούν τα νήματα πάντα οι ίδιοι. Η δήθεν κόντρα μεταξύ των υποψηφίων είναι για να ρίξουν σανό στις μάζες . Είναι μιντιακή η κόντρα και για το θεαθήναι . Ο τρίτος υποψήφιος ο Μπέρνι Σάντερς και αυτός δικός τους είναι μιας και είναι Εβραίος .Είδαν ότι δεν φτούρησε και άφησαν να περάσει μπροστά η Χίλαρι Κλίντον. Το ποιόν της Χίλαρι είναι γνωστό και από τα emails που διέρρευσαν και στηρίζει αναφανδόν τους τζιχαντιστές.

Η πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή θα είναι πάντα προσανατολισμένη προς τα συμφέροντα του Ισραήλ .Ούτε πρόκειται ο Τραμπ να απελάσει τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ ή να κλείσει τα τζαμιά γιατί οι Εβραίοι πάτρωνες του που άνοιξαν τα σύνορα τους θέλουν και έχουν προαποφασίσει τη μείωση των λευκών Αμερικανών στις ΗΠΑ .
Οι Εβραίοι αποτελούν το 3% των ΗΠΑ και όμως έχουν μια άκρως δυσανάλογη δύναμη .Χρησιμοποιούν την ισχύ των ΗΠΑ και τους πόρους των Αμερικανών φορολογουμένων για τα γεωπολιτικά συμφέροντα του Ισραήλ. Ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας απελάσουν τους αρουραίους που λυμαίνονται την πατρίδα τους.Ο Τράμπ ίσως κερδίσει μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο .Το παιχνίδι είναι στημένο προκαταβολικά. Το 2009 ο Ομπάμα θέλησε να περάσει ψήφισμα στο κονγκρέσο για να επικυρώσει ένα χτύπημα κατά του Ιράν όμως αυτό απερρίφθη λόγω των συνθηκών (εκτόξευση δημοσίου χρέους από τους πολέμους του Τζορτζ Μπους, φιάσκο στην υπόθεση Σαντάμ Χουσείν με τα δήθεν πυρηνικά). Μετά το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, τη Συρία, σειρά έχει το Ιράν .Το Ιράν πάντα ήταν ο απώτερος στόχος .Θέλουν να διαμελίσουν και να τριχοτομήσουν τα κράτη της Μέσης Ανατολής ώστε αυτά να είναι πιο ελέγξιμα από το Ισραήλ. Όλα γίνονται για χατήρι του Ισραήλ! Ο Τράμπ όπως θα δείτε στο βίντεο συνεχίζει το έργο .



Δεν υιοθετούμε βίντεο και σχόλια , η όποια άποψη μας μπορεί να διαφέρει .Κάνουμε μόνο αναμετάδοση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου