.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

«Βουτιά» 9,2 δισ. στα έσοδα παρά τη φορολογική λαίλαπα

«Βουτιά» 9,2 δισ. στα έσοδα παρά τη φορολογική λαίλαπα
Στα 37 δισ. ευρώ η αξία των μέτρων που έχουν ληφθεί στο διάστημα 2010-2016 – Αποδίδουν οι περικοπές δαπανώνΗ καταιγίδα φόρων που έχει πλήξει πολίτες και επιχειρήσεις από το 2010 έως και σήμερα, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία, οδήγησε σε… μείωση των κρατικών εσόδων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» από το πρώτο μνημόνιο έως και σήμερα, έχουν επιβληθεί μέτρα (προσπάθειας…) αύξησης των εσόδων συνολικού ύψους 37 δισ. ευρώ αλλά αποδεικνύονται σχεδόν πλήρως αναποτελεσματικά. Βάσει των επίσημων στοιχείων της Κομισιόν, στο εξεταζόμενο διάστημα τα έσοδα του κράτους μειώθηκαν κατά 9,2 δισ. ευρώ.
Εν συνόλω οι ελληνικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια της μνημονιακής περιπέτειας της οικονομίας έχουν ψηφίσει μέτρα συνολικού ύψους 72,6 δισ. ευρώ, τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο περικοπές δαπανών, νέους φόρους και ορισμένους νέους «τρόπους» αύξησης των εσόδων. Στην, μεν, περίπτωση της περικοπής δαπανών τα μέτρα που έχουν ληφθεί αποδεικνύονται απόλυτα επιτυχημένα, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με την επιβολή όλων και περισσότερων φόρων σε μία οικονομία η οποία, ούτως ή άλλως, δεν φαίνεται να αντέχει να πληρώνει… επ’ άπειρον!
Πηγή: www.newmoney.gr
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου