.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Γ.Λέτσιος & Γ.Κουμπαρέλος στο Θεσσαλία TV - 18 Οκτ 2016

Οι πλειστηριασμοί της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, της Α' κατοικίας, της μικρής επιχείρησης, έχει πάρει πλέον την μορφή καταιγίδας. Ειδικά μετά την συμφωνία με το 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η ιδιωτική περιουσία των συμπολιτών μας περνάει με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια των τραπεζών και των funds, στα χέρια δηλαδή των κύριων υπεύθυνων για την χρεοκοπία της Ελλάδας, που σε συνεργασία με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο έχουν παραδώσει ολόκληρη την χώρα στα χέρια ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στέκοντας αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.

Το αναπληρωματικό μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. Γιώργος Λέτσιος και το μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Γιώργος Κουμπαρέλος στην εκπομπή «Η ώρα της Μαγνησίας» του Θεσσαλία TV την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, συζητούν και αναλύουν τις θέσεις του Μετώπου αλλά και του τοπικού κινήματος «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις» για το καυτό ζήτημα του εκπλειστηριασμού της περιουσίας των Ελλήνων που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και γενικότερα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.


Επείγον κάλεσμα : http://e-thessalia.gr/polites-tis-mag...


Πηγή βίντεο : Θεσσαλία TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου