.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

 13346441_1040298462729105_4593383374048989475_n
Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων Boston Consulting Group, το 0,23% των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη (περίπου 18 εκατομμύρια άνθρωποι), κατέχει περίπου τον μισό πλούτο του πλανήτη σε εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις ή μετοχές. 
Αυτό το 0,23% δεν προέρχεται από μια μόνο χώρα (αν και περίπου οι μισοί προέρχονται από τις ΗΠΑ), αλλά αποτελείται από την οικονομική αφρόκρεμα όλων των κρατών.
Αυτό λοιπόν το παγκόσμιο 0,23% είναι ο ηγέτης της Νέας Τάξης πραγμάτων, δηλαδή της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, το οποίο δεν θέλει μπροστά του το εμπόδιο των εθνικών κρατών, των θρησκευτικών και πολιτισμικών ενοτήτων, αλλά θέλει έναν παγκόσμιο κοινωνικό χυλό, ο οποίος θα είναι εύκολη λεία, στην προσπάθεια της ικανοποίησης του ακόρεστου πάθους για περισσότερη δύναμη και περισσότερο πλουτισμό.
Όλη αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει σύντομα σε έναν παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου, είναι η λαϊκή δραστηριοποίηση εντός των εθνικών κρατών, που θα οδηγήσει σε απαγκίστρωση της πολιτικής εξουσίας από τον έλεγχο της εθνικής οικονομικής ολιγαρχίας και αποκέντρωση της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των πολιτών.
Με τον τρόπο αυτό δεν θα μπορεί πλέον η διεθνής οικονομική ολιγαρχία του 0,23% να μετατρέπει τα συμφέροντά της σε εσωτερικούς νόμους εναντίον των λαών.
Το 0,23% του πλανήτη (κάπου 18 εκατομμύρια πλούσιοι) με το άφθονο χρήμα που διαθέτουν και όλη την προπαγάνδα των ΜΜΕ στα χέρια τους, μπορούν να κρατούν αιχμαλώτους και να εκμεταλλεύονται 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Επιπλέον, όποτε θέλουν τους βάζουν να πολεμούν και μεταξύ τους μέχρι θανάτου. 
Τελικά είναι έξυπνος ο άνθρωπος ή είναι μια μηχανή που ρυθμίζεται εύκολα;
Πέτρος Χασάπης
greek1
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου