.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Εδώ στηρίξτε με την ψήφος σας το αίτημα πολιτών της Σάμου προς το Δ. Σ.

Ας ψηφίσουμε εδώ! 
Αποτέλεσμα εικόνας για [προσφυγική κρίση


Οι πολίτες Σάμου καταγγέλλουν την παρουσία Τούρκων αξιωματικών στο νησί ως παράνομη, καθώς δεν έχει εγκριθεί με νόμο της ελληνικής Βουλής, και τη λειτουργία του hotspot ως κλειστού κέντρου κράτησης, επειδή δεν έχει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Οι παράνομοι μετανάστες θα έπρεπε από την περασμένη Δευτέρα να έχουν μεταφερθεί στην Τουρκία, σύμφωνα με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, το hotspot να λειτουργεί ως ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας για όσους δικαιούνται άσυλο και η ταυτοποίηση μεταναστών και προσφύγων να γίνεται στις απέναντι μικρασιατικές ακτές υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. Αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε το αίτημα που κατατέθηκε σήμερα στο Δ.Σ. Σάμου με αρ. Πρωτ. 5980/ 28-3-2016. Είναι σημαντικό και μας αφορά όλους!  Τα κλειστά κέντρα κράτησης και η παρουσία Τούρκων αξιωματικών της μυστικής υπηρεσίας στρατοχωροφυλακής JITEM, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων παραγόντων, όπως την παρουσία διεθνών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή (Frontex & NATO), την αφερέγγυα στάση και πολιτική της Τουρκίας (καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνεργασία με το ISIS, διεκδικήσεις στο Αιγαίο, έλεγχο των προσφυγικών ροών για δημιουργία γκρίζων ζωνών), το κλείσιμο των συνόρων και τα σχέδια προώθησης ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα, την αποχώρηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των Γιατρών χωρίς Σύνορα από δράσεις στα νησιά, απειλούν την κοινωνική και εθνική μας ασφάλεια. 
.
Διαδικτυακή συλλογή υπογραφών.
 https://secure.avaaz.org/…/D_S_Samoy_Aitoymaste_to_keimen…/…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου