.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;;;;;;;

Από το 2010 βέβαια ζούμε σε μια μαύρη περίοδο όπου έχουν καταλυθεί όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και όπου ακόμα και αυτό το Σύνταγμα συνολικά, που είναι και δικό τους κατασκεύασμα, και μάλιστα κατασκεύασμα της ντροπής,είναι παρελθόν.
Σε μια αρμονική συνεργασία Πολιτειακή-Πολιτική-Δικαστκή και Εκτελεστική Εξουσία έχουν επιδοθεί σε ένα συντονισμένο οδοιπορικό εξόντωσης, Γενοκτονίας, του Ελληνικού Λαού και παράδοσης της Πατρίδας μας σε ξένα Κέντρα αποφάσεων, Οικονομικών, Πολιτικών, και πρόσφατα και Νομοθετικών με τον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ.94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014)!!
Όμως η κατάντια και η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Έτσι μόλις πρίν λίγες ημέρες παραδώσαμε και την φύλαξη των Συνόρων μας, σε πρώτη φάση των Θαλάσσιων, στο ΝΑΤΟ ολοκληρώνοντας το παληότερο "δώσιμο" της Κρήτης στο Ισραήλ με την άδεια κατασκευής υπερσύγχρονου RADAR στο νησί και το νησί της Καρπάθου στο ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ και οπιονδήποτε ξένο βιαστή θα το ήθελε εκτός από τον Ελληνικό Λαό!!
Αυτή η προδοσία δεν έχει Ιστορικό προηγούμενο και μάλιστα θέτοντας την Πατρίδα μας στο επίκεντρο της αντιπαλότητας των Μεγάλων Δυνάμεων Η.Π.Α.-ΝΑΤΟ απ τη μια μεριά και ΡΩΣΙΑΣ (τουλάχιστον) από την άλλη, ενώ δίνουμε κυριαρχικά δικαιώματα και στην Τουρκία, μέσω της συμμετοχής της στην αρμάδα των 57 πολεμικών πλοίων που θα πλέουν στο Αιγαίο για να συλλαμβάνουν τούς...............πρόσφυγες-μετανάστες! Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο!!
Οι "Άνθρωποι" είναι εντελώς προδότες και δωσίλογοι έχοντας παραβιάσει για άλλη μια φορά ακόμα και αυτό το δικό τους και απαράδεκτο Σύνταγμα που στο Άρθρο 27 σαφώς ορίζει ότι:
1.-Καμία μεταβολή στα όρια της Ελληνικής Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς Νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψξφία του όλου αριθμού των Βουλευτών.
2.-Χωρίς Νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτήν η να περάσει μέσα από αυτή!!!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση στην "Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων" και στην "Ένωση Διοικητικών Δικαστών" που πρίν λίγες ημέρες, μετά από έξη χρόνια απόλυτης σιωπής, εξέδωσαν 'επικριτικές" Ανακοινώσεις για τα έργα και τίς ημέρες των.....Κυβερνητών. Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι μήπως βλέπεται κάτι που να υλοποιεί το Άρθρο 120παρ3 και 134παρ2 αυτός ο Εσμός που.....Κυβερνά;;;; Και αν ναί προτίθεσθε να κάνετε το καθήκον σας;; Ποιό είναι αυτό;; Πηγαίνετε πάλι να φοιτήσετε στο πρώτο έτος της Νομικής για να το μάθετε!!!
Όμως πρίν ολοκληρώσω την οργή μου εδώ θέλω να απευθύνω και μια ερώτηση στον Αξιότιμο Κύριο Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, έχοντας, επιτρέψτε μου, και μια ιδιαίτερη ευαισθησία διότι κάποτε φορούσα κι εγώ τη στολή που σήμερα φοράει κι αυτός.
"Αξιότιμε Κύριε Αρχηγέ σας άκουσα με τα αυτιά μου να δηλώνετε σχετικά με την παράδοση της φύλαξης των Συνόρων μας στο ΝΑΤΟ ότι "ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ" Που συνηθίζρται Κύριε;; Μπορείτε να μου δώσετε ένα μόνον παράδειγμα ενός Κυρίαρχου Κράτους που έχει παραδώσει τη φύλαξη των συνόρων του σε τρίτους;; στούς όποιους τρίτους;;; Θυμόσαστε Αξιότιμε Κύριε τον όρκο που δώσατε όταν παίρνατε το Ξίφος σας κατά την αποφοίτησή σας από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων;;;; που προκύπτει από το Άρθρο 103 του Συντάγματος. Μην το ξεχνάμε αυτό Αξιότιμε Κύριε Αρχηγέ!!! Και μια τελευταία ερώτηση Κύριε: < Γιατί σας χρειαζόμαστε;; σε τί είστε χρήσιμοι και αναγκαίοι πλέον;;;;;"
Και μια προειδοποίηση πρός άπαντες τούς εμπλεκομένους σε αυτό το τερατούργημα. ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΘΗΝΑ 16-2-2016
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ.(ε.α.)-ΝΟΜΙΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ

πηγἠ :D.kazakis facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου