.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ. - Εκδήλωση του «Δούρειου Ίππου» στον Αγ.Στέφανο Αττικής - 30 Ιαν 2016

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Στεφάνου Αττικής, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση-ομιλία με θέμα :

«Έξοδος απ'τα Μνημόνια και τις συνέπειές τους. Υπάρχει λύση».

Ομιλητές:

• Δημήτρης Καζάκης
οικονομολόγος, γενικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Δημήτρης Κυπριώτης
στρατηγός ε.α., οργανωτικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιώργος Τσιπάς
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., φιλόλογος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πολίτες από διάφορα κοινωνικά στρώματα και ηλικίες, για 4 ώρες και με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των ομιλητών και έθεσαν καίρια ερωτήματα για το πως θα συγκροτηθεί πολιτειακά, οικονομικά, και γεωστρατηγικά η χώρα μας ΕΚΤΟΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υιοθετώντας νέο Εθνικό κρατικό νόμισμα.

Ο καθηγητής Γιώργος Τσιπάς ανέπτυξε πως το σύστημα μέσα από την επιδίωξη της εκπαιδευτικής αποσύνθεσης και την σκόπιμη καλλιέργεια της άγνοιας, καταφέρνει να εξασφαλίζει την «υπακοή» και την «υποταγή» στην ολιγαρχία που λυμαίνεται τον τόπο και κάλεσε τους πολίτες να διεκδικήσουν τη Δημοκρατία ξανά και να μην δείξουν φόβο στο να επιστρέψουν στην αυτονομία και την αυτάρκεια ως μοναδικό δρόμο ανάπτυξης ευημερίας και ανεξαρτησίας.

Ο στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης περιέγραψε τη σπουδαία γεωστρατηγική θέση της χώρας μας, προειδοποίησε ότι μετά την απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ως συνέπεια των παράνομων δανειακών συμβάσεων επέρχονται και άλλες καταστροφικές υποχωρήσεις για βαρυσήμαντα εθνικά μας ζητήματα και υπογράμμισε πως η μόνη λύση προκειμένου να διασφαλίσουμε την Εθνική μας ακεραιότητα είναι η έξοδος της χώρας από τη νεοταξική νεοναζιστική Ε.Ε. και η χάραξη ανεξάρτητων και πολύπλευρων συμμαχιών ανάλογα με τα συμφέροντα της χώρας.
.
Τέλος, στην οικονομική αναγέννηση που μπορεί να εξασφαλίσει για τον τόπο μια αληθινή πατριωτική Κυβέρνηση, αναφέρθηκε ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, αναλύοντας διεξοδικά με αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα και αναλογιστικές προσεγγίσεις το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο που έχει προκληθεί στην ενδοτική μνημονιακή ανθελληνική στρατηγική των σαθρών κυβερνήσεων που με παράνομες συμβάσεις ξεπουλάνε παράλληλα τον εθνικό πλούτο της χώρας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να διαβεί το μονόδρομο της Ανατροπής και ανάληψης της εξουσίας μέσω της άμεσης δημοκρατίας.

Την συζήτηση άνοιξε και συντόνισε η δημοσιογράφος Γωγώ Μπιτάκου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως όσα ακούστηκαν από τους αξιόλογους και πατριώτες εισηγητές δεν αποτελούν μια γνώμη με την οποία μπορείς να διαφωνήσεις ή να συμφωνήσεις, αλλά τη μόνη ΕΠΙΛΟΓΗ που μπορεί να λυτρώσει την χώρα από την ΚΑΤΟΧΗ αποκαθιστώντας τη Δημοκρατία και εξασφαλίζοντας μια ζωή ελεύθερη, ποιοτική, δημιουργική και αξιοπρεπή, όπως αρμόζει στον υπερήφανο Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου