.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Καταπέλτης ο Δ.Καζάκης στο Blue Sky στις 18 Δεκ 2015 (HD)

Καταπέλτης ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Blue Sky TV «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» με τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2015.

Η πατριωτική πρωτοβουλία της εκπομπής «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» έχει στόχο την αφύπνιση του Ελληνισμού, τον εντοπισμό των παθογενειών και την εύρεση λύσεων που θα μας βγάλουν απο το φρικτό αδιέξοδο που ζούμε, έτσι ώστε να αποκτήσουμε ξανά ελπίδα και μαχητικό πνεύμα !!!

Το τηλεφωνικό κέντρο στο Blue Sky έσπασε κυριολεκτικά και στάλθηκαν εντυπωσιακά πολλά email !!!

Εκπληκτικός και γενναίος ο Δημήτρης Καζάκης, χρόνια αγωνίζεται για την αλήθεια και από το 2009 μιλάει για τη χρεωκοπία, πως δημιουργήθηκε, για ποιο λόγο, και πως θα οδηγούσε στο ξεπούλημα της πατρίδας... όπως και συνέβη... Είναι ο μόνος με συγκροτημένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, την ΕΕ των τοκογλύφων και της μετάβασης στο Εθνικό νόμισμα που θα εξασφαλίσει την εθνική κυριαρχία και την παραγωγική ανάπτυξη!!! Έθεσε πολιτικό θέμα αναθεώρησης του Συντάγματος και άμεσης ανάγκης συμμετοχής του λαού στη λήψη αποφάσεων.

Ενθουσιασμένο το κοινό της εκπομπής, έδωσε με τα μηνύματά του τη δύναμη να συνεχιστεί ο αγώνας για ανεξάρτητη ενημέρωση, ανάδειξη του πραγματικού προβλήματος και απομάκρυνση του φόβου που μας εμποδίζει να διεκδικήσουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζουν!!!

Ραντεβού την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016...

Ο αγώνας συνεχίζεται και θα ακολουθήσουν σπουδαίες δράσεις όπως αρμόζει στον υπερήφανο Ελληνικό λαό!!!

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ : Η νέα εκπομπή στο BLUE SKY που έρχεται να δώσει γενναίες απαντήσεις στα δύσκολα ερωτήματα της εποχής.

Η σαθρή πολιτική σκηνή, που κοινοβουλευτικά καλείται να καθοδηγήσει και να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή, προκαλεί σταδιακά μεγαλύτερη απόγνωση και απομακρύνει επικίνδυνα τους πολίτες από την επίγνωση των «ασθενειών» που πρέπει να διαγνωσθούν και να θεραπευτούν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Η εκπομπή «Δούρειος Ίππος» θα διεκδικήσει απαντήσεις και λύσεις που θα δώσουν ελπίδα και θα ενδυναμώσουν την πεποίθηση ότι ο Ελληνισμός δεν γίνεται να χαθεί ούτε να απολέσει τα διαχρονικά και πολυσήμαντα χαρακτηριστικά του.

Στις μέρες μας, δυστυχώς η πατρίδα μας στροβιλίζεται έντρομη σε μια δίνη που φαντάζει αήττητη και χωρίς διέξοδο.

Το «κάστρο» της Ευρωπαϊκής κίβδηλης ασφάλειας είναι τελικά απόρθητο ή μπορεί να βρεθεί ο «Δούρειος Ίππος» που θα συντρίψει το τέλμα και θα ανοίξει ξανά την πόρτα της Ανθρωπιάς, της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας;

Σας καλούμε να το ανακαλύψουμε μαζί, γιατί... μαζί θα δημιουργήσουμε αυτόν τον… Δούρειο Ίππο...

Παρουσιάζει η νομικός-δημοσιογράφος-τηλεοπτική παραγωγός Γωγώ Μπιτάκου.

Κάθε Παρασκευή στις 23:30 από το Blue Sky TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου