.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Προκαλούν οι δηλώσεις του Επιτρόπου Μουϊζνιεκς για τη Σάμο

 Προκαλούν οι δηλώσεις του Επιτρόπου Μουϊζνιεκς για τη Σάμο

Αλγεινή εντύπωση, στους γνωρίζοντες, από πρώτο χέρι, το καθημερινό δράμα των προσφύγων που επιχειρούν να φθάσουν στη Σάμο, προκαλεί η δήλωση του Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νίλς Μουϊζνιες, στην επίσημη ιστοσελίδα του στο... facebook.
Ο Επίτροπος, κλείνοντας τα μάτια στο ανθρωπιστικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με εκατοντάδες πρόσφυγες που αγωνίζονται, με κίνδυνο της ζωής τους, να φθάσουν στα παράλια της Σάμου από την Τουρκία, το μόνο που βρήκε να πει, από την ασφάλεια του γραφείου του στο Στρασβούργο, είναι ότι έχει δεχθεί ανησυχητικές αναφορές για ελλείψεις στο σύστημα υποδοχής τους στο ελληνικό νησί.
Αγνοώντας επιδεικτικά τους δεκάδες πνιγμούς μικρών παιδιών αλλά και ενηλίκων πλησίον των χωρικών υδάτων της Σάμου, ο Επίτροπος δεν βρίσκει ούτε μία λέξη συμπαράστασης να εκστομίσει, τόσον προς τους συγγενείς των θυμάτων όσον και προς τους έλληνες εθελοντές που σώζουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές στο ανταριασμένο Αιγαίο.
Δείχνοντας δε απύθμενο θράσος και απευθυνόμενος μέσω… facebook στις ελληνικές αρχές, τις καλεί να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξασφάλιση στους πρόσφυγες  επαρκούς στέγης και προστασίας, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Και βάζοντας και το «κερασάκι στην τούρτα» της υποκριτικής και ουδεμίας σχέσης έχουσα με την πραγματική κατάσταση παρέμβασης του, ο Επίτροπος Μουϊζνιεκς καλεί και την Ευρωπαϊκή Ένωση να εντείνει τη βοήθειά της προς την Ελλάδα, για την κάλυψη της ελλείψεως πόρων.
Κατώτερος των περιστάσεων, ολίγιστος για το ρόλο του υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναδείχθηκε ο Επίτροπος Μουϊζνιεκς.
Κρίμα...
Νίκος Ρούσσης
Στρασβούργο


Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου