.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σε πλήρη εξέλιξη το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου


 

Ανακοίνωση
Ακάθεκτη προχωρά στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της, η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση.  
Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου, πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή τον Αύγουστο του 2015 και περιλαμβάνει 55 δράσεις άμεσα υλοποιήσιμες ως το τέλος του έτους.
Εκτός από τις ήδη γνωστές ιδιωτικοποιήσεις των 14 αεροδρομίων, των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ, δριμύτερα επανέρχεται και η εκποίηση του Παραλιακού Μετώπου της Αττικής, με άμεση προτεραιότητα το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, Ειδικά για τον Αστέρα, προβλέπεται και επέκταση των ειδικών δικαιωμάτων στην παραλία και την ακτογραμμή, παραβιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ που είχε απορρίψει την συγκεκριμένη επένδυση, καθώς διαπίστωσε τον κίνδυνο εκποίησης της δασικής έκτασης και του αρχαιολογικού χώρου της χερσονήσου.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους πολίτες να αντισταθούν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, που υπακούει μόνο στους δανειστές.
Στο πλαίσιο αυτό δηλώνει, ότι θα παρευρεθεί με επίσημη αντιπροσωπεία του στην Συνάντηση που διοργανώνει το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού και η Εναλλακτική Δράση στο Παλιό Δημαρχείο Δραπετσώνας, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 (19:30) και που έχει ως θέμα την εκποίηση του παραλιακού μετώπου και τους τρόπους αφύπνισης και αντίστασης της κοινωνίας, απέναντι στην διάλυση του δημόσιου και φυσικού πλούτου της χώρας.
Αθήνα 21/10/2015

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου