.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : O Καμμένος προσφέρει την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ ως αεροπορική βάση εξόρμησης.


Στο όνομα του ήρωα Ηλιάκη και της εθνικής ανεξαρτησίας, ο υπουργός άμυνας(;) προσφέρει την Κάρπαθο ως αεροπορικό ορμητήριο του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Επειδή κατά τον υπουργό ο λαός της Καρπάθου είναι φιλόξενος τον μετατρέπει σε όμηρο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των πολεμικών του σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
Η παράδοση της Καρπάθου στο ΝΑΤΟ δεν είναι ιδέα του Καμμένου, αλλά του Ντέιβντ Χάρις, εκπροσώπου της Αμερικανικού Εβραϊκού Κονγκρέσου (οργάνωση βιτρίνα του παγκόσμιου σιωνισμού και ένθερμος θιασώτης της πολεμικής επέκτασης του Ισραήλ). Με τον τρόπο αυτό το Ισραήλ υπό τη σκέπη του ΝΑΤΟ θα αποκτήσει αεροπορική βάση στο Αιγαίο για τις πολεμικές του επιχειρήσεις όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και ευρύτερα.
Η κίνηση αυτή είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά. Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση έλληνας υπουργός άμυνας προτείνει επίσημα την επέκταση της ζώνη των βάσεων και της επιχειρησιακής δράσης του ΝΑΤΟ στην ελληνική επικράτεια. Μόνο η χούντα είχε κάνει κάτι ανάλογο. Η χούντα και τώρα ο Καμμένος. Από το ευχαριστώ τους Αμερικάνους του Σημίτη στα Ιμία στο προσφέρω την Κάρπαθο στο ΝΑΤΟ του Καμμένου. Ως πότε θα ανεχόμαστε πουλημένους και δοσίλογους για υπουργούς και κυβερνήτες;
Δείτε σε ένα 8λεπτο βίντεο τις δηλώσεις Καμμένου για το τι προβλέπεται να γίνει στην Κάρπαθο
https://www.youtube.com/watch?v=B-Q1EP2-wr0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου