.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

E-roi.gr...Ο Ν. Λογοθέτης με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης.29/05/2015

E-roi.gr...Ο Ν. Λογοθέτης, πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ),με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" Ν. Υόρκης και σε αναμετάδοση στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-roi.gr στις 29 Μαΐου 2015.

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με τον Νίκο Λογοθέτη, πρώην αντιπρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), ο οποίος μιλάει για τις πολλές και σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σχετικά με τη διόγκωση του δημόσιου χρέους και του ελλείμματος, έτσι ώστε να υπάρχει αφορμή να μπει η Ελλάδα σε καθεστώς μνημονίων και επιτήρησης από την τρόικα. Επίσης ο κ. Λογοθέτης μιλάει για το τι ακριβώς είχε συμβεί, για το που βρίσκονται οι καταγγελίες και οι ποινικές διώξεις εναντίον του κ. Γεωργίου σήμερα και για τα μέτρα που θα μπορούσε να εφαρμόσει η Ελλάδα για έξοδο από τις μνημονιακές συμβάσεις.


Επίσης θα ακούσετε το καθιερωμένο σχόλιο από το Μιχάλη Νευραδάκη, όσον αφορά τις φερόμενες διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» και τις νέες προτάσεις μνημονιακού χαρακτήρα από την κυβέρνηση.


Παρακολουθείστε την εκπομπή " Διάλογος" με το Μιχάλη Νευραδάκη κάθε Παρασκευή 11:00 - 12:00 π. μ. από το e-roi.gr

Συντονιστείτε στα:
http://www.e-roi.gr/
http://eroigr.caster.fm/
http://eroigr.listen2myradio.com

Η σειρά αποκαλυπτικών άρθρων για την διαφθορά, διαπλοκή, ανομία, και λογοκρισία στα Ελληνικά ΜΜΕ στη σελίδα του dialogos radio, εδώ: http://dialogosmedia.org/
Το dialogos radio στο facebook, εδώ: https://www.facebook.com/dialogosmedi...

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε στη νέα πλατφόρμα του e-roi.gr όπου αναρτώνται πλέον οι εκπομπές ως ηχητικά αρχεία: Στο σύνδεσμο εδώ: http://www.mixcloud.com/eroigr/ ή στη σελίδα του http://dialogosmedia.org/

Για όσους/ες ακούν από Google Android ή Apple iOS smartphones ή tablets, κάντε το εξής: συνδεθείτε στην ιστοσελίδα eroigr.caster.fm και θα δείτε κάτω από το κεντρικό κόκκινο πλαίσιο με τις πληροφορίες για το σταθμό δύο συνδέσμους με μικρότερα γράμματα: πατήστε τον αριστερό (Tune in Android) αν έχετε Android και τον δεξί (Tune in Iphone) αν έχετε iOS.

Ροή στην είδηση: e-roi.gr

- Email e-roi: onair@e-roi.gr
- Email εκπομπής "ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" mikrofonodk@gmail.com
- Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού εδώ: http://e-roi.gr/index.php/2014-07-05-...
- Το e-roi στο facebook: https://www.facebook.com/eroi.gr?ref=...
- Το e-roi στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_my...

Πηγή: e-roi,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου