.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Μάθημα δημοσιογραφίας από την Ιρλανδία για όλους τους επώνυμους Έλληνες δημοσιογράφους


Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne, πολύ γνωστός στη χώρα του, φέρνει σε αδιέξοδο τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ στην τρόικα, Klaus Masuch, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας. (http://www.videoman.gr/25839)
Ο Klaus Masuch ήταν μέλος της τρόικας και στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα. Φαντάζεστε να κάνει τέτοιες ερωτήσεις οι Χατζηνικολάου, Παπαδάκης κι όλοι οι άλλοι δήθεν αδέκαστοι επώνυμοι δημοσιογράφοι της χώρας μας; Με τι κότσια, με τι ανάστημα;

Ένας από τους θεμελιώδεις λόγους που αυτή η χώρα επιλέχθηκε ως πειραματόζωο για να την οδηγήσουν στον αφανισμό, είναι το γεγονός ότι πουθενά αλλού στην Ευρώπη τα ΜΜΕ δεν είναι τόσο διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα όσο στην Ελλάδα. Ο θάνατος του πολιτικού διαλόγου και της ενημέρωσης, που σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμη και την εποχή της χούντας, ήταν βασική προϋπόθεση για να μας οδηγήσουν οι δανειστές και το εξαγορασμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας στα βράχια. 

Λειτούργησαν και λειτουργούν όπως οι ψευδοφάροι που χρησιμοποιούσαν παλιά οι κουρσάροι για να οδηγήσουν τα πλοία στα βράχια ώστε να σκοτώσουν πλήρωμα και επιβάτες και να κουρσέψουν το ναυάγιο. Και καθώς μας οδηγούν στο χειρότερο ναυάγιο της ιστορίας μας, οι ψευδοδημοσιογράφοι κοκορεύονται για το θεάρεστο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου