.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γ. Σταθάκης: Συνεχίστε αυτό που κάνετε στα Ειρηνοδικεία !!!‏ ΒΙΝΤΕΟ

Η επιτροπή της συνέλευσης Ειρηνοδικείου Ιλίου ενάντια στους πλειστηριασμούς, συναντήθηκε με τον υπουργό οικονομίας, υποδομών, ναυτιλίας και ….

τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη στο υπουργείο εθνικής οικονομίας (31.3.2015).
Η διάρκεια της συνάντησης ήταν 45 λεπτά, ενημερώθηκε ο υπουργός για τα αιτήματα της συνέλευσης και ακολούθησε σχετική συζήτηση.
«Το μεγαλύτερο κέρδος που εισπράξαμε από τον ίδιο τον υπουργό ήταν η παρότρυνση του για συνέχεια αυτού του αγώνα, για συνέχεια της λαϊκής απαίτησης έως ότου διευρυνθεί ο νόμος πέραν του παρόντος για την πρώτη κατοικία», σημειώνει η κυρία Ντίνα Κοέδρου και συνεχίζει «ζητήσαμε από τον υπουργό να συμπεριλάβει τα αιτήματά μας στο νομοσχέδιο, αλλά μας απάντησε ότι, ενώ θα το επιθυμούσε, ακόμα κι έτσι όπως είναι το νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει πάγωμα των κατασχέσεων περιπτώσεων πρώτης κατοικίας, κατεβαίνει προς ψήφιση ενώ υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από τους ευρωπαϊκούς εταίρους».
Στην απάντηση του υπουργού, μέλη της επιτροπής του επεσήμαναν ότι μέσα από τον αγώνα τους, έχουν εισπράξει από τον κόσμο, πως όλο και περισσότερο απομακρύνεται ο φόβος μιας ενδεχόμενης ρήξης και ότι ο κόσμος επιθυμεί απεγκλωβισμό από τον κλοιό των ελέγχων του ΔΝΤ.
20150331171340(1)
Κάθε Τετάρτη, 3.30μμ με 5.00μμ, ραντεβού στα Ειρηνοδικεία όλης της Χώρας, ενάντια στους πλειστηριασμούς!
Η πενταμελής αντιπροσωπεία: Ντίνα Κοέδρου, Ηλίας Παπαδόπουλος, Νίκος Ξενάκης, Μίλτος Σακελλάρης, Ηλίας Μάντζαρης
Ρεπορτάζ: Βασίλης Νούσης

 

 triklopodia.gr

Συνάντηση με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη για τους πλειστηριασμούς.


  

http://kinimadenplirono.gr

Εν' όψει της κατάθεσης του νέου νομοσχεδίου για την προστασία της πρώτης (κύριας) κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, πενταμελής αντιπροσωπεία της Συνέλευσης του Ειρηνοδικείου Ιλίου αποτελούμενη από τους: Ηλία Μάντζαρη, Ηλία Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνα Κοέδρου, Μιλτιάδη Σακελλάρη και Νίκο Ξενάκη, συναντήθηκε την Τρίτη 31-03-15, με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη στο Υπουργείο της οδού Νίκης στην Αθήνα.

Η αντιπροσωπεία συνομίλησε εποικοδομητικά με τον Υπουργό επί μία ώρα και του κατέθεσε το ψήφισμα της Συνέλευσης καθώς και συνοπτικό κατάλογο έξι σημείων με τα εξής αιτήματα που αφορούν στους πλειστηριασμούς και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά:

1. Απαγόρευση πλειστηριασμών για το σύνολο της ακίνητης περιουσίας (και όχι μόνο για την κύρια κατοικία) από τράπεζες και κράτος, για τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά.

2. Άμεση διαγραφή των χρεών στο Δημόσιο που οφείλονται στη μνημονιακή φοροληστεία και τα μνημονιακά χαράτσια.

3. Διαγραφή των χρεών στις τράπεζες για όσους έχουν εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ.

4. Μερική διαγραφή των δανείων σε όλους ανάλογα με την υποτίμηση των εισοδημάτων και την αξία της προσωπικής περιουσίας.

5. Αναδρομική ισχύς του νομοθετικού πλαισίου που θα ψηφιστεί για την απαγόρευση των πλειστηριασμών και για τις εκπλειστηριασμένες περιουσίες συμπολιτών μας που έγιναν ως συνέπεια των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών

6. Απαγόρευση στις τράπεζες των οποίων κύριος μέτοχος είναι το Δημόσιο και όχι μόνον, να χρησιμοποιούν εισπρακτικές εταιρίες που με ανοίκειο, προσβλητικό και εκφοβιστικό τρόπο ενοχλούν αφόρητα τους συμπολίτες μας.

Επίσης ζητήθηκε από τον Υπουργό πλήρης ενημέρωση σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί και πληροφορίες σχετικά με τον υπό ίδρυση οργανισμό εξαγοράς των κόκκινων δανείων από τις τράπεζες.

Ο Υπουργός από την πλευρά του τόνισε ότι συμφωνεί με το πολιτικό πλαίσιο των αιτημάτων αλλά και με τον αγώνα που δίνεται. Επισήμανε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει την βούληση να προστατέψει κατά προτεραιότητα τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας με τα νομοσχέδια που θα προωθηθούν για την απαγόρευση των πλειστηριασμών άμεσα, αλλά και για τα κόκκινα δάνεια σε μερικούς μήνες.

Από τη μεριά της Συνέλευσης έγινε σαφές στον Υπουργό ότι ο δίκαιος και κοινωνικά αναγκαίος αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι να ικανοποιηθούν τα λαϊκά αιτήματά, τα οποία αποτελούν κόκκινη γραμμή για την διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των χειμαζόμενων από την κρίση συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου