.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ. - O Δ. Καζάκης στο radio1d.gr. Τρίτη 17 Μαρτίου 2015.

Ο οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο radio1d.gr με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου. Τρίτη 17 Μαρτίου 2015.

"Ο Γιάννης Βαρουφάκης, αφού κάνει τη βρώμικη δουλειά, θα φαγωθεί"
"Ο κύριος υπουργός των Οικονομικών είναι για να φαγωθεί.Να κάνει τη βρώμικη δουλειά δηλαδή του τετραμήνου, όσο θα χρειαστεί για να πάμε σε νέα δανειακή σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και μετά να φαγωθεί"

ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

"Δε βλέπω καμία διαπραγμάτευση.Αυτό το πράγμα που βλέπω με τον κύριο Βαρουφάκη είναι να έχει κάνει 45 συνεντεύξεις από τότε που ανέλαβε το υπουργείο σε 40 μέρες κυβέρνησης και την ίδια ώρα να ποζάρει σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση ή αν θέλετε να προσπαθεί να αυτοαναδειχθεί ως life style" επίσης, ο κύριος Βαρουφάκης σε όλες τις συνεντεύξεις "αντιφάσκει".

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

"Ο κ.Καμμένος είναι άνθρωπος των Αμερικάνων.Ξεκάθαρα άνθρωπος των Αμερικάνων.Το έχει δηλώσει ο ίδιος επανειλημένα όταν προτιμάει το δολάριο,έναντι του ευρώ και άλλες αμετροεπείς δηλώσεις που έχει κάνει ή και τώρα ακόμη σαν υπουργός όπως για παράδειγμα το -θα αφήσουμε τους λαθρομετανάστες να κατακτήσουν την Ευρώπη και διάφορες τέτοιες ιστορίες.Οπότε είναι λογικό ο γερμανικός παράγοντας να αισθάνεται άβολα με τον κύριο Καμμένο" καθώς ο κ.Καμμένος έχει δήλώσει ως αρχηγός των ΑΝΕΛ, χρόνια πριν μπει στην κυβέρνηση "πως προτιμά τη συμμαχία με τους Αμερικανούς παρά με τους Ευρωπαίους και αυτό δημιουργεί ένα σοβαρό θέμα σχετικά με τους Γερμανούς".

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

"Αυτό το πράγμα είναι τρομακτικό.Να επιβληθεί η άπελευθέρωση των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών και στην πρώτη κατοικία" γιατί σύμφωνα με τον κ.Καζάκη αυτό έγινε στην Ιρλανδία και την Ισπανία και δημιουργήθηκε ένα τρομακτικό κοινωνικό πρόβλημα.Άρα αυτές οι εταιρείες ειδικού σκοπού αυτό πάνε να εξυπηρετήσουν, "αφενός τις μεγάλες ζημιές από τα κόκκινα δάνεια να τα φορτωθεί το κράτος, δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος και από την άλλη να γίνουν τέτοιες ρυθμίσεις ώστε να πάρει την ευθύνη το κράτος για την απευλευθέρωση των πλειστηριασμών και όχι απευθείας οι τράπεζες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου