.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας κάνει τα ίδια με τον Καμμένο

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το όνομα του ….
εκλεκτού της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν θυελλώδης. Και τελείωσε με φωνές κατά της επιλογής Τσίπρα, αλλά κυρίως κατά του τρόπου με τον οποίο αποφασίστηκε, χωρίς να ρωτηθούν ούτε καν οι βουλευτές!
Κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σ” αυτήν που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ξεχάσει πώς τελείωσε η συνεδρίαση αυτή.
«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Αλλη φορά δεν μπορεί και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρξει» είπαν στον Πρωθυπουργό οι περισσότεροι βουλευτές την ώρα που έφευγαν.
Είχαν προηγηθεί ενστάσεις, παρατηρήσεις και επικρίσεις σχεδόν από το σύνολο των βουλευτών για την απόφαση του Πρωθυπουργού, ακόμη και προτάσεις ώστε να τεθεί το όνομα του κ. Παυλόπουλου σε… ψηφοφορία. Ολοι αυτοί διαμαρτύρονταν σαν να βρίσκονταν σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου για τη μη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στην επιλογή του κ. Παυλόπουλου, για τον τρόπο ανακοίνωσης του ονόματός του από τον Πρωθυπουργό, ακόμη και για… υποχωρήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα του κόμματος.
«Με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές το κόμμα και τώρα βλέπω και εδώ πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις» φέρεται να είπε σε μια στιγμή η Ραχήλ Μακρή. Πηγή Βηματοδότης
iefimerida
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου