.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο σχόλιο του Krugman για το ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι αρκετά..Ριζοσπαστικος»


Απίστευτο σχόλιο του Krugman για το ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι αρκετά..Ριζοσπαστικος»
Ενα απίστευτο σχόλιο έκανε σήμερα ο Νομπελίστας Πωλ Γκρούγκαν.

Αντίθετα με τα εγχώρια παπαγαλάκια, που θέλουν να παρουσιάσουν την νέα Κυβέρνηση ως τόσο ριζοσπαστική που θα βγάλει την χώρα από τον «σωστό δρόμο του μνημονίου» ο Γκρουγκμαν δηλώνει ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν είναι…»αρκετά ριζοσπαστικός»!

Συγκεκριμένα είπε:

«…Αν μη τι άλλο, το πρόβλημα με τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι ότι δεν είναι αρκετά ριζοσπαστικά.

Η ελάφρυνση του χρέους και η χαλάρωση της λιτότητας θα μειώσουν το οικονομικό πόνο, αλλά είναι αμφίβολο αν αυτές είναι επαρκείς για να παράγουν μια ισχυρή ανάκαμψη.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι σαφές τι μπορεί να κάνει περισσότερο οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση αν δεν είναι διατεθειμένη παρά να εγκαταλείψει το ευρώ, και το ελληνικό κοινό δεν είναι έτοιμη για αυτό…»

Paul Krugman:

If anything, the problem with Syriza’s plans may be that they’re not radical enough. Debt relief and an easing of austerity would reduce the economic pain, but it’s doubtful whether they are sufficient to produce a strong recovery. On the other hand, it’s not clear what more any Greek government can do unless it’s prepared to abandon the euro, and the Greek public isn’t ready for that.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου