.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τρείς και η κακή τους μέρα !

ενός απλού Έλληνα
Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του τελικά!
Η "σταθερότητα" της καταστροφής, της εξαθλίωσης, της άοπλης γενοκτονίας, των αυτοκτονιών, των χειμώνων χωρίς πετρέλαιο, των λουκέτων, της ανεργίας και της πολιτικής σαπίλας του καθημερινού εκφασισμού... αποσταθεροποιήθηκε !
Γιατί χαμογελάς; Πρέπει να τρομοκρατηθείς αμέσως! Πρέπει να φοβάσαι!
Να φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις το ΕΥΡΩ που σου δανείζουν τοκογλυφικά, για να στο πάρουν πίσω με 1000 φόρους αφού πρώτα ξελασπώσουν τις άθλιες τράπεζες τους, και στο ενδιάμεσο σε έχουν αφήσει χωρίς δουλειά, χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ΕΥΡΩ, χωρίς σπίτι, χωρίς καν πατρίδα! Αλλά εσύ να φοβάσαι ότι μπορεί να χρεοκοπήσει η χώρα -δηλαδή οι τράπεζες και οι κολλητοί τους- και να πάψεις να πληρώνεις εσύ τα δικά τους "σπασμένα" που όλοι αυτοί οι "σωτήρες" μας έχουν παρκάρει σε offshore και τράπεζες του εξωτερικού ...
Ναι να φοβάσαι! Γιατί αν δεν φοβάσαι τότε πως θα συνεχίσεις να σαι δούλος τους,...
υποταγμένος ραγιάς και εκλογικό κοπάδι τους;
Να φοβάσαι περισσότερο από αυτό το παιδοβούβαλο που αν βρεθεί εκτός Βουλής και υπάρχει ακόμα Δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα και να εξηγήσει τι έγινε με εκείνα τα υποβρύχια ...
Μαζί του πρέπει να πάνε παρέα κι άλλα "εκλεκτά" μέλη του κυνοβουλίου μας και να εξηγήσουν γιατί στήριξαν κατ' εξακολούθηση μια ανοιχτή εκτροπή του Συντάγματος, γιατί διέπραξαν εσχάτη προδοσία παραδίδοντας την Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία στην Μέρκελ και στα τσιράκια της, τους Φούχτελ και τους Ράϊχενμπαχ ...
Μετά από την καταστροφική περιπέτεια των 5 τελευταίων χρόνων εσύ πρέπει να φοβάσαι ! Ναι, να φοβάσαι γιατί η κυράτσα η Ασημακοπούλου το πε σήμερα στον ΑΝΤ1 : "Οι εκλογές είναι περιπέτεια για την χώρα" ... Έχει δίκιο φυσικά, αφού εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε καταλάβει ότι από το 2010 ζούμε σε μια χώρα σκέτο παράδεισο !!!
ΝΑΙ ! Η περιπέτεια τους τώρα αρχίζει, ενώ η δικιά μας μπορεί αν αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι να αρχίσει να τελειώνει !
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ειδικά με την Λερναία Ύδρα αυτού του σάπιου, δωσίλογου και υποτελούς πολιτικού κατεστημένου!
ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!
Ο λαός μας έχει την ευκαιρία να τους στείλει κανονικά ... στον αγύριστο, ξεκινώντας από τις φυλακές και τις δημεύσεις των περιουσιών των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία που ζούμε!
ΟΧΙ απλά με τις εκλογές, αλλά με την διαρκή παρουσία του με κινητοποιήσεις και διαρκείς αγώνες για την επαναφορά των δημοκρατικών, λαϊκών και εθνικών δικαιωμάτων και συμφερόντων στο επίκεντρο της πολιτικής  ΟΠΟΙΑ άλλη κυβέρνηση κι αν προκύψει !
Ο Αγώνας για την πραγματική ανατροπή τους συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη, που φαίνεται ότι μπορεί να σιμώνει πιο κοντά!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Και να μην ξεχνάμε να κρατάμε -ειδικά τώρα- ψηλά το πνεύμα του Μετώπου!

 http://seisaxthia-epam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου