.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τελευταία ενημέρωση! Ισχυρό μηνυμα της Ρωσίας προς την Τουρκία!

ΠΈΜΠΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2014

Εικονικός βομβαρδισμός των τουρκικών παραλίων από την ρωσική Αεροπορία


Aποστολή εικονικού βομβαρδισμού των τουρκικών παραλίων πραγματοποίησε η ρωσική Αεροπορία στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα για το υπό εξέλιξη τουρκικό σχέδιο
παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην κυρπιακή ΑΟΖ. 
 
Η Ρωσία μαζί με το Ισραήλ, και την Αίγυπτο είναι οι μόνες χώρες που στηρίζουν την Λευκωσία με ουσιαστικές πράξεις και δεν περιορίζονται στα λόγια.

Tην ίδια στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν κάλεσε τον Ν.Αναστασιάδη να επισκεφθεί την Μόσχα το συντομότερο δυνατό.

Εμπλοκή μεταξύ τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και ρωσικών στα τουρκικά παράλια ,έλαβε χώρα το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου,όταν τα ραντάρ του ΝΑΤΟ ανίχνευσαν τέσσερα ρωσικά αεροσκάφη να  πετούν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα στο διεθνή εναέριο χώρο. Επρόκειτο περί δύο βομβαρδιστικών Tu-95 συνοδευόμενα από δύο μαχητικά Su-27 Flanker.

Τα δύο βομβαρδιστικά εκτελούσαν αποστολή εικονικών βομβαρδισμών των τουρκικών παραλίων υπό την προστασία των Su-27 Flanker. Σε άλλες παρόμοιες αποστολές της ρωσικής Αεροπορίας χρησιμοποιήθηκαν ζεύγη μαχητικών ανά βομβαρδιστικό. Προφανώς εδώ θεωρήθηκε ότι η αποστολή των δύο Su-27 Flanker ήταν αρκετή.

Μαχητικά αεροσκάφη F-16 της τουρκικής αεροπορίας έσπευσαν να αναχαιτίσουν τα ρωσικά αεροσκάφη , ενώ το   ΝΑΤΟ συνέχιζε  να τα παρακολουθεί στον διεθνή εναέριο χώρο. Έως τις 16:00 CET το ρωσικό σμήνος  ήταν ακόμα στον αέρα, στην ίδια περιοχή. Δηλαδή είχαμε σαφή αποστολή «μηνύματος» στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι χθες παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα και στην Βαλτική και στην Βόρεια Θάλασσα

Το ΝΑΤΟ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 παρακολουθήσεις ρωσικών αεροσκαφών το 2014 μέχρι σήμερα, οι οποίες σημειωτέον  είναι περίπου τρεις φορές περισσότερες από ό, τι διεξήχθησαν το 2013.

Όσον αφορά το θέμα της Τουρκίας και της Κύπρου είχαμε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έχει προσκαλέσει ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί τη Μόσχα, "Το συντομότερο δυνατό"

Την πρόσκληση διαβίβασε σήμερα ο πρέσβης της Ρωσίας στη Λευκωσία, Stanislav Osadchiy, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο Αναστασιάδη.

Πληροφορίες που επικαλείται η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρουν πως η Μόσχα θέλει αυτή η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, για αυτό και έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες.Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας επίσκεψης του προέδρου Αναστασιάδη στη Ρωσία θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσω της διπλωματικής οδού.

Η βιασύνη με την οποία ζητά ο Β.Πούτιν να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή δείχνει το κατεπείγον των περιστάσεων αλλά και ότι η Ρωσία θα προβεί σε πολύ σημαντική για τον Ελληνισμό γεωπολιτική πρόταση.
  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου