.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δ.Καζάκης στο radio1d.gr στις 23 Σεπτ 2014

Μετά την εκχώρηση των εθνικών μας δικαιωμάτων και την ολοκληρωτική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση εκχωρεί και τη δικαιοδοσία των ελληνικών συστημικών τραπεζών.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο radio1d.gr ο οικονομολόγος, αναλυτής και Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκης, από τον ερχόμενο Νοέμβριο οπότε και ο έλεγχος των τεσσάρων ελληνικών συστημικών τραπεζών θα περάσει στην ΕΚΤ, αυτές θα περάσου και εκτός δικαιοδοσίας του ελληνικού Δικαίου. «Αυτό σημαίνει, ότι η εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων των Ελλήνων δανειοληπτών θα περνά από την έγκριση της ΕΚΤ, που θα αποφασίζει αν αυτές αντίκειται στο συμφέρον του τραπεζικού συστήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης. «Οι τράπεζες είναι χρεωκοπημένες. Είναι σαν καταβόθρες στις οποίες ρίχνουμε χρήματα. Η νέα ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος θα γίνει μέσω του bail in, δηλαδή με χρηματοδότηση εκ των έσω. Το κόστος θα φορτωθεί στους καταθέτες», τονίζει. Προειδοποιεί ότι οι ξένες τράπεζες εποφθαλμιούν τα ενυπόθηκα δάνεια στην Ελλάδα, ενώ οι ζημίες των τραπεζών και τα θαλασσοδάνεια θα φορτωθούν στους πολίτες.

«Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην είχε έναν θάνατο λόγω της κρίσης. Αν δεν υπάρξει συντεταγμένη απόδοση δικαιοσύνης, η κοινωνία θα λειτουργήσει με όρους λιντσαρίσματος» υπογραμμίζει ο κ. Καζάκης και τονίζει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική δύναμη να προχωρήσει στην εφαρμογή κάποιων μέτρων, όπως για την ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων. «Η τρόικα είχε δώσει ημερομηνία λήξης του ν. Κατσέλη και της προστασίας της πρώτης κατοικίας το τέλος του Σεπτέμβρη. Όμως όλα παραπέμπονται για μετά τις εκλογές. Όποια κυβέρνηση θα αναλάβει, θα είναι κυβέρνηση υπό προθεσμία», αναφέρει.

Επισημαίνει ότι αν δεν γίνουν ριζικές τομές στην οικονομία, δε θα έχουμε σίγουρη κυβέρνηση και ότι θα εναλλάσσονται κυβερνήσεις. «Πάμε ολοταχώς σε εθνικό ξεπούλημα. Είμαστε το κράτος που δεν μπορεί να ασκήσει τα εθνικά του δικαιώματα και ένας λαός δειλός που δεν τα βάζει με τους κυβερνώντες του», τονίζει.

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Σαμαρά για δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θεσσαλονίκη, τονίζει ότι οι ΕΟΖ γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. «Η εσωτερική αγορά έχει πεθάνει. Οι μικροί και οι μεσαίοι δε θα επιβιώσουν» εκτίμησε ο κ. Καζάκης και μίλησε για το ενδεχόμενο και εθνικού ακρωτηριασμού. Πηγή: radio1d.gr

πηγή : http://www.radio1d.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου