.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν χθες Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, οι επαφές και οι συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρη Καζάκη στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα του Δ. Καζάκη περιελάμβανε σειρά επαφών με φορείς της μεγαλονήσου και διάφορες συνεντεύξεις στον Τύπο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Κύπρου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ  κ. Νίκου Κατσουρίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κοινά προβλήματα που ταλανίζουν τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο και η ενδεχόμενη στρατηγική διαφυγής από την ευρωζώνη.

Συζητήθηκαν επίσης, θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος όπως ο διαφαινόμενος νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κέντρων της Δύσης και της Ρωσίας και η πιθανότητα ξεσπάσματος 3ου Παγκόσμιου Πολέμου.

Όσον αφορά στα εσωτερικά ζητήματα της Κύπρου ο κ. Κατσουρίδης μετέφερε την άποψη της πλήρους υποταγής της Κύπρου στους Αμερικανούς και τα συμφέροντά τους, ενώ υπήρχε δυνατότητα βοηθείας από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, αλλά και οι Άραβες όσον αφορά στο ενεργειακό.

Από την πλευρά του ο Δ. Καζάκης ανάφερε την ανάγκη ριζικής αλλαγής στο σύστημα και στην οικονομία. Τόνισε δε ότι, το ΕΠΑΜ θεωρεί όλο το ζήτημα Εθνικό και ή επιβιώνουμε ως κράτη είτε μας τελειώνουν, όχι με πολεμικά μέσα αλλά με οικονομικά.
Έγινε επίσης αναφορά στην οργάνωση του ΕΠΑΜ, στις δραστηριότητες, τους στόχους, αλλά και τις ανάγκες χρηματοδότησης. 

Κλείνοντας, τόσο ο κ. Κατσουρίδης όσο και ο Δ. Καζάκης συζήτησαν το ενδεχόμενο μιας κάποιας συνεργασίας, σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και από τις δύο πλευρές.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργο Περδίκη στο Κοινοβούλιο και είχε το χαρακτήρα χαλαρής συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με το οικονομικό θέμα.

Και οι δύο πλευρές αναφερθήκαν στα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων και εκφράστηκαν οι φόβοι για τις ξένες επενδύσεις στην Κύπρο.
Ο κ. Περδίκης, εξέφρασε τους δικούς του προβληματισμούς, που αφορούν στη μη εξέγερση των Κυπρίων, και μίλησε για την νοοτροπία του ραγιά (υπόδουλου) που επικρατεί στην πλειονότητα των Κυπρίων.

Ο Δ. Καζάκης πρότεινε στους πράσινους να γίνουν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα μικρά κόμματα και τέθηκε το ζήτημα να γίνει ένα συνέδριο όπου ειδικοί, ανάμεσα τους και ο Δ. Καζάκης, να μιλήσουν για το θέμα της οικονομίας και τα μικρά κόμματα να σχολιάζουν και να θέσουν τους προβληματισμούς τους.

Μετά το τέλος των συναντήσεων και ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή του στην Κύπρο, ο Δημήτρης Καζάκης επέστρεψε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Αθήνα 19/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου