.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ


21 Σεπτεμβρίου, 2014

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Σε μια συνέντευξη στην Καθημερινή Λαϊκή Εφημερίδα,ο Κινέζος καθηγητής Han Xudong προειδοποίησε ότι “το Πεκίνο πρέπει να προετοιμαστεί για τον επόμενο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα συμβεί εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για την Ουκρανία”.

Τα σχόλια του Κινέζου καθηγητή Xudong έγιναν αφότου το Πεκίνο πρόσφατα έστειλε 12.000 στρατεύματα στα σύνορα με τη Ρωσία. Αναλυτές επισημαίνουν ότι ποτέ πριν στην ιστορία της Κίνας δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ότι ο στρατός που μεταφέρθηκε στα σύνορα στάλθηκε εκεί ως μια μελλοντική υποστήριξη στην Ρωσία.

Καθώς η ουκρανική κρίση βαθαίνει, οι διεθνείς παρατηρητές ανησυχούν όλο και περισσότερο για την άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ των ΉΠΑ και της Ρωσίας.

 “Αυτή η ένοπλη αντιπαλότητα είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο”. Αναμένουμε το ξέσπασμα ενός Παγκόσμιου Πολέμου.Ο κόσμος έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή όρων Παγκοσμίου Πολέμου που είναι βασισμένη στο διαδίκτυο και τις δυνάμεις του Ναυτικού”.

Ο καθηγητής συνέχισε τις προειδοποιήσεις λέγοντας:

“Είναι πολύ πιθανό ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος να εκδηλωθεί κυρίως για την κυριαρχία στην θάλασσα και στο Πεκίνο η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για την επερχόμενη σύγκρουση και να αναπτύξει στρατιωτική δύναμη βασισμένη θεωρητικά στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι ώστε να μην γίνει παθητικό θύμα στα γεγονότα που έρχονται”.

Ο Han Xudong προειδοποιεί ότι “το Πεκίνο σκεπτόμενο έναν Γ Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις και ιδίως τις ναυτικές και εναέριες δυνάμεις”

 Τα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης δεν κάνουν λόγο για τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας σε σχέση με το ρωσικό και δεν σχολιάζουν το συγκεκριμένο θέμα.Το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ότι η Κίνα έχει επαναδρώσει τα στρατεύματά της με βαρύ οπλισμό. Οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι αυτό έχει να κάνει με τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στον τομέα του φυσικού αερίου και της στρατιωτικής παραγωγής.

Ο Yuri Jakubov ένας ανώτερος αξιωματούχος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι στα πλαίσια της αναθεώρησης του στρατιωτικού δόγματος της Μόσχας είναι να αντιμετωπιστούν οι ΉΠΑ και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ως εχθροί εναντίον των οποίων θα μπορούσε να ξεκινήσει μια προληπτική πυρηνική επίθεση.

Γεγονός είναι ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εκδώσει κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν υιοθετηθεί και δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι διαφορετική από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν εισβάλει στη κυριολεξία μέσα στην Ουκρανία καταλήγοντας στα σύνορα με την Ρωσία, κάτι που δεν αφήνει πλέον περιθώρια για ελιγμούς και κάνει αναγκαία μια πυρηνική σύγκρουση με τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

πηγή: kurir info 17/09 μέσω του Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου