.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο μοναχός της Σιμωνόπετρας μας ελέγχει από τον βυθό!


vythosΤο μήνυμα εξ’ουρανού ήλθε, το λάβαμε;  Φυσικά όχι, διότι αν είχαμε καλή προαίρεση δεν θ’αναγκάζαμε τον Κύριο να φθάσει σ’αυτό το σημείο, της έσχατης ποινής του θανάτου.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε τα σημάδια που μας δείχνει ο Θεός για να συνετιστούμε, δηλαδή έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από το θέλημά του Θεού ώστε και να μας δείξει σημείο του θελήματός Του, εμείς κλείνουμε τα μάτια της ψυχής και της πίστεως και όπως λέει ο λαός «στου κωφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα».
Συλλυπούμενοι για την απώλεια της ζωής του Σιμωνοπετρίτη Μοναχού που πνίγηκε στην θάλασσα την ημέρα της Μεταμορφώσεως (ένας Δοχειαρίτης είχε σκοτωθεί της Αναλήψεως και το μάθημα δεν το πήραμε, αλλά δουλεύουμε στις αργίες), ο οποίος βέβαια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τον χαμό του, διότι ήταν υποτακτικός και όπως γνωρίζουμε ο υποτακτικός είναι στην υπακοή και την ευθύνη όλη την έχει ο Ηγούμενος της Μονής με τους Προϊσταμένους, αλλά αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι μία ερμηνεία που αμέσως έρχεται στο νου κάθε πιστού που έχει σώας τας φρένας και δεν είναι κυριευμένος από τον μαμμωνά του χρήματος και γενικώς από την εξουσία του διαβόλου η οποία έρχεται δια μέσου της αμαρτίας.
Ήρθε ο άθεος Τσίπρας στο Άγιον όρος, όχι από τα σύνορα με σιρυζαίϊσσες όπως πριν από λίγα χρόνια για να σπάσει το άβατο, αλλά επίσημα ως πρόεδρος με βλέψεις Πρωθυπουργού, για αυτό απάντησε στην Καρακάλλου όταν τον ευχαρίστησαν για την βοήθεια στο φορολογικό, ότι κι εσείς θα με βοηθήσετε!
Ποιος τον φιλοξένησε όταν μπήκε στο Άγιον Όρος; Η Σιμωνόπετρα στο κονάκι της στις Καρυές και μετά στο Μοναστήρι. Μετά από μία εβδομάδα ήρθε και η μαύρη ευλογία της φιλοξενίας, αυτός που υπηρετεί ο Τσίπρας, δηλαδή ο Εωσφόρος ανταπέδωσε ανάλογα σαν ανθρωποκτόνος που είναι τις υπηρεσίες της Μονής . Αυτοί είναι οι καρποί των έργων σας και η ανταμοιβή της προδοσίας σας. Άραγε συνετισθήκατε; Φυσικά όχι. Από που φαίνεται;
Καταρχάς πήρατε τα χρήματα της Ε.Ε. αντί να αντισταθείτε στο αντίχριστο αυτό δημιούργημα των σκοτεινών δυνάμεων και υποδουλωθήκατε στην Τρόϊκα και στο Δ.Ν.Τ. (τότε είχε πει ο Ελλισαίος της Σιμωνόπετρας «Θα πάρουμε τα χρήματα, αλλά δεν θα δεχθούμε τίποτα, εννοείτε αντίχριστο» και τώρα που καταντήσατε όλοι οι υπεύθυνοι του Αγίου Όρους;).
Τον Σαμαρά, το αθλιώτερο υποκείμενο της πολιτικής, που έκανε τον αντιμνημονιακό και έγινε πρόεδρος του κόμματος και το διέλυσε, τον δεχθήκατε με τιμές και δόξες επειδή υποσχέθηκε να μη σας φορολογήσει και ενώ καταστρέφει την χώρα; «πέρα βρέχει», το Άγιον Όρος να’ναι καλά. Τον Μπουτάρη, τον Λοβέρδο, τον Τσίπρα, τους υποδεχθήκατε σαν αξιότιμα κυβερνητικά πρόσωπα και έφυγαν με την καλύτερη διαφήμιση έμπιστων πολιτικών και φθάσατε στο σημείο να παρακαλάτε και να προσκυνάτε τον Τσίπρα που δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα αφανίσει την Εκκλησία και το Άγιον όρος.
Αντί να γίνετε θερμοί Πατριώτες και δυνατοί στην πίστη να καταφύγετε στο Θεό και να βοηθήσετε την Πατρίδα και τον Λαό, κοιτάτε να βολευτείτε παραδίδοντας με την αδράνεια και την αδιαφορία όλες τις αξίες, τις αρχές, τα ήθη στην κατάργηση μέσω των αντισυνταγματικών νόμων, καθώς επίσης παραδίδετε τα κάστρα μας που είναι η Πατρίδα και η Εκκλησία στην καταστροφή μέσω των προσώπων που εσείς τιμάτε για να τα έχετε καλά μαζί τους για να μη σας πειράξουν.
Ω ΓΕΝΕΑ ΜΟΙΧΑΛΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ, από εσάς θα ζητήσει ευθύνη η Παναγία και οι Αγιορείτες Όσιοι για την απώλεια του Αγίου Όρους.
Για αυτό έλεγε θυμωμένος ο Γέροντας Παΐσιος «οι Ηγούμενοι από έξω κατέστρεψαν το Άγιον Όρος». Για αυτό έλεγε στους Σιμωνοπετρίτες «καθίστε έξω, μην έρχεστε στο Άγιον Όρος». Για αυτό το αγίασμα της Πορταΐτισσας στέρεψε το ’89 και οι Ιβηρίτες με Ηγούμενο τον Βασίλειο από την Κρήτη κατέβασαν νερό από το Μοναστήρι και σταμάτησαν το καντήλι να μην κουνιέται. Για αυτό ο Ξενοφωντινός Ηγούμενος που ήρθε από τα Μετέωρα είπε «κι από τον διάβολο να είναι τα χρήματα θα τα πάρω».
Για αυτό οι Δοχειαρίτες που ήρθαν από τον Προυσό δεν λένε «Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς», διότι δεν είναι Αγιορείτες.
Για αυτό ο προηγούμενος της Φιλοθέου που είναι Δικαίος στο Σεραϊ είπε «τα χρήματα τα χρειαζόμαστε και θα τα πάρουμε», διότι τον περισσότερο καιρό είναι έξω από το Άγιον Όρος.
Η φιλοθέου ήταν το κεντρικό Μοναστήρι που δεν έπαιρνε χρήματα από την Ευρώπη μαζί με τα θυγατρικά Μοναστήρια Κωνσταμονίτου, Ξηροποτάμου, Καρακάλλου και τα τρία Σλαβικά, αλλά το χρήμα είναι γλυκό, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό;
Το Βατοπαίδι δεν δέχθηκε να μπει στην πύλη η πινακίδα της χρηματοδότησης, αλλά αυτό τι ωφέλησε;
Εν γνώσει έγινε η προδοσία και η καταστροφή θα είναι τελεία.
Ας καταφύγουμε στον Χριστό και στην Παναγιά και όχι στα ανδρείκελα τα πολιτικά.
Αγιορείτες Πατέρες
pentapostagma.gr

Το διαβάσαμε από το: Ο μοναχός της Σιμωνόπετρας μας ελέγχει από τον βυθό! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/blog-post_3694.html#ixzz3Baz6iPh6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου