.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… Τι είδους κράτος είναι αυτό;;;


Απο την Σοφία

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΜΕ ΝΟΜΟ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ;;;;
Πήραν την ψήφο με την απάτη του “λεφτά υπάρχουν”, άρχισαν την Εσχάτη προδοσία με την απάτη της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, προκειμένου να στρώσουν νομιμοφανώς τον δρόμο για την αμετάκλητη παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, για “οικονομικούς λόγους” λες και είχαν τέτοιο δικαίωμα.
(Το “αμετάκλητα” δηλώνει τον δόλο τους για την ομηρεία μας και στο μέλλον)
Κι αφού το συνδικάτο του εγκλήματος της Εσχάτης προδοσίας, που δουλεύει απροσχημάτιστα για ξένους ληστοσυμμορίτες, κανόνισε να κάνει “νόμο του κράτους” την κατάλυση του ιδίου του κράτους δια του μπάτε σκύλοι αλέστε και λεηλατήστε, τα παραφερνάλια του παρασυνταγματικού τόξου που έχει κάνει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των Ελλήνων χαρτί τουαλέτας των υπουργείων, τώρα προχωρούν ένα βήμα παραπέρα!
Το “Νομικό Συμβούλιο του Κράτους” (που δεν είναι ελληνικό) ενέκρινε την εισβολή εφοριακών στα σπίτια των πολιτών για φορολογικούς ελέγχους και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα.
Γιατί να τους κουράζουν τους ανθρώπους;; θα είναι απασχολημένοι να ασκούν διώξεις “για εκβιασμό πρωθυπουργού” σε όσους αποκαλύπτουν τις βρωμιές της διακομματικής παρασυνταγματικής συμμορίας.
Θα μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου εφοριακοί ή “εφοριακοί”, που πιθανόν να μην έχουν και καμμία διαφορά μεταξύ τους, και θα τα κάνουν λαμπόγυαλο με το “έτσι γουστάρουμε” ψάχνοντας για χρήματα ή κοσμήματα για να τα “φορολογήσουν”, να τα “κουρέψουν” δηλαδή να τα ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ για λογαριασμό κυβερνητικού παραρτήματος των διεθνών τοκογλύφων.
Θα πάνε ποτέ σε βιλάρες στην Κηφισιά που ανήκουν σε off shore εταιρείες;;;;; Δεν νομίζω καθόλου…
Σύμφωνα με άρθρο του “Εθνους” η πλειοψηφία της Ολομέλειας του ΝΣΚ, ερμηνεύοντας το Σύνταγμα όπως βολεύει το καθεστώς, θεωρεί ότι είναι συνταγματικά επιτρεπτή η είσοδος φορολογικών οργάνων στην κατοικία “για φορολογικούς ελέγχους και έρευνες που αποσκοπούν ευθέως ή εμμέσως στην είσπραξη φόρων και λοιπών εσόδων” και ότι για αυτό το “ντου” και την λεηλασία αρκεί η εισαγγελική εντολή “χωρίς να απαιτείται και η παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας”, όπως προβλέπεται από τον “νέο” μεσαιωνικής εμπνεύσεως και κτηνωδίας “κώδικα φορολογικής διαδικασίας” που επινόησε το τοπικό παράρτημα των τοκογλύφων που ονομάζεται υπουργείο οικονομικών, και αφορά τα δικά τους οικονομικά και για αυτό έπαψε και επισήμως να είναι “υπουργείο Εθνικής Οικονομίας”.
Μ’ αυτόν τον τρόπο ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Πρώτα σκοπεύουν να μπουν μέσα και να λεηλατήσουν ό,τι υπάρχει και μετά μέσω φόρων να “απαλλοτριώσουν” τα σπίτια και να τα μοιραστούν με το διεθνές εγκληματικό τόξο του οποίου είναι μέλη.
Κι όλο αυτό το αποκαλούν “Πολίτευμα” κι αυτοί επαγγέλονται υπερασπιστές του!!!
Όλοι όσοι ήθελαν να ζουν και να παπαγαλίζουν την παραμύθα του “νοικοκυρέματος” που κακαρίζαν όλα τα επίσημα φρόκαλα, τώρα θα ξυπνήσουν στην πραγματικότητα.
Γιατί όπως το ΣΔΟΕ δεν πήγε και δεν θα πάει ποτέ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από τα οποία εξαφανίστηκαν 140.000.000 ευρώ , όπως η ΔΕΗ δεν θα κόψει ποτέ το ρεύμα από τα γραφεία της ΝΔ που χρωστά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως δεν ξανανοίγει ούτε με βούλευμα η υπόθεση του εγκλήματος της ΕΛΑΣΤΑΤ, όπως οι δικαστικοί θα αθωώσουν τον δημόσιο λειτουργό που πλούτισε εκμεταλλευόμενος την θέση του και την εξουσία του γιατί “οι συνθήκες” -πάντα θα- “το επιτρέπουν” όπως προβλέπεται στον 3932/2011, για το ψευδές πόθεν έσχες, έτσι όπως η βουλή δεν αίρει με καμμία δύναμη την ασυλία κανενός από τους έσχατους προδότες, έτσι κι οι εφοριακοί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ στα σπίτια αυτών που πλουτίζουν υπογράφοντας παραχώρηση της ζωής της χώρας μας και της περιουσίας μας στον πελάτη τους! Οι εισαγγελείς δεν θα δώσουν εντολή για πολιτικό ή για τον αδελφό, ξάδελφο, μπατζανάκη ή κουνιάδο του… Σ’ αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν τα λύτρα που ζητούν οι “προστάτες του πολιτεύματος” θα εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους.
Όλοι αυτοί που τα αποφασίζουν αυτά δεν ήρθαν χθες με διαστημόπλοια από άλλον πλανήτη!
Ήταν πάντα εδώ.
Είναι αυτοί που τους εμπιστευόμαστε, τους ψηφίζουμε και τους κρατάμε στην βουλή τα τελευταία 40 χρόνια.
Δεν είναι άλλοι.
Είναι τα όργανα που διορίστηκαν και πήραν θεσάρες από την “παράταξη”, το “κόμμα”, το “κίνημα” που το ακολουθούσαμε και το πιστεύαμε και του αναθέταμε με λευκή επιταγή να μας λέει ποια είναι η πραγματικότητα! Τι να καταλάβουμε, τι να σκεφτόμαστε, τι να λέμε, τι να κάνουμε, τι είναι καλό, τι είναι κακό, τι μας αρέσει, τι απορρίπτουμε, ποιοι είμαστε. Είναι οι πρόεδροι, οι αρχηγοί, οι κομματάρχηδες, οι τοπικές, αυτοί που νανουρίζουν τους εθελοτυφλούντες με ιδεολογική κατήχηση.
Είναι αυτοί στους οποίους αναθέταμε εναλλάξ να μας “σώσουν” από την προηγούμενη επιλογή μας και μετά αλλάζαμε πλευρό και συνεχίζαμε τον ύπνο, ενώ αυτοί έκαναν την δουλίτσα τους.
Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν “κυρίαρχο λαό” και “περήφανα νειάτα” την ώρα που άφηναν την “τρομοκρατία” να καίει τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις για να ανοίξει ο δρόμος στα ξένα brands.
Είναι αυτοί που έστηναν κομματικό φαγοπότι στις ΔΕΚΟ, μειώνοντας την παρεχόμενη υπηρεσία, εξοργίζοντας τους πολίτες και κάνοντάς τις ελλειμματικές για να τις οδηγήσουν μετά στην “μόνη λύση” του ξεπουλήματος, με την συναίνεση του κοινού!!!
Είναι αυτοί που άφηναν τις τράπεζες να πουλάνε πιστωτικές κάρτες ασύδοτα, και να δημιουργούν κλίμα τεχνητής ευημερίας χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο για το τι σήμαιναν όλα αυτά. Είναι αυτοί που έφερναν επιδοτήσεις από την ΕΕ για να μην παράγουμε.
Είναι αυτοί που δεν έδωσαν ποτέ άδεια για την κατασκευή αυτοκινήτων στην Ελλάδα γιατί η ελληνική παραγωγικότητα δεν τους έδινε μίζες!
Είναι αυτοί που φρόντισαν να γίνουν τα πανεπιστήμια στάβλοι και στρατολογία κομματικής πελατείας.
Είναι αυτοί που την παπαρολογία με κρατική χορηγία την αποκαλούσαν “παραγωγή πολιτικής”!!!
Είναι αυτοί που φρόντιζαν να προβάλλεται επί χρόνια από την τηλεόραση, ό,τι εξαχρειώνει τα ήθη, ό,τι μειώνει την συνειδητότητα, μέσα από έναν διαρκή βομβαρδισμό τηλεοπτικών σειρών που πρόβαλλαν τύπους, αγενείς, ανερμάτιστους, που άγονται και φέρονται από γελοία μικροσυμφέροντα, τομαριστές, κοντόφθαλμους, αδιάφορους για τα πάντα, ομφαλοσκόπους, κλαψιάρηδες, γκρινιάρηδες, ψεύτες, καβγατζήδες, ανήθικους, φαιδρούς, κουτοπόνηρους, βλάκες, μίζερους, τρόμπες, εξαρτημένους, μικροαπατεώνες, άχρηστους, κι ηλίθιους! Ένα τσίρκο που καλούσε τον λαό να ταυτιστεί με ό,τι είναι ανάξιο, μίζερο, αποκομμένο, ανερμάτιστο, νοσηρό, και λίγο.
Είκοσι, τριάντα χρόνια ακατάπαυστης σχεδόν τηλεκατήχησης στην αχρειότητα, στην μετριότητα και στην μείωση…
Είναι αυτοί που μας έλεγαν “κυρίαρχο λαό” και “τιμημένα γηρατειά” την ώρα που υπέγραφαν την υποθήκευση των σπιτιών μας για να παίρνουν δανεικά να τα ξεκοκκαλίσουν και να ρίξουν κάποια ψίχουλα ως επιδόματα για να τους είμαστε κι υποχρεωμένοι και να κουνάμε ακόμα την ουρά μας, ενώ οι εφοριακοί θα ψάχνουν τις ντουλάπες μας μήπως έχουμε καμμιά δεκάρα να την αρπάξουν.
Είναι αυτοί που απευθύνονταν και προωθούσαν κάθε χαμηλό ένστικτο προκειμένου να εξασφαλίσουν αποδοχή κι εξουσία.
Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια μας επαναλάμβαναν ασταμάτητα το πολύ μεγάλο και πολύ Κακό Ψέμμα ότι η Ελλάδα έχει μόνο ήλιο και θάλασσα, και μόνο τουρισμό μπορούμε να έχουμε, για να ξεπουλήσουν ανενόχλητοι ό,τι υπάρχει και να πιστέψουμε ότι το μόνο για το οποίο είμαστε κατάλληλοι είναι να είμαστε γκαρσονάκια κι υπηρέτες.
Αυτοί που μεθόδευαν την φούσκα του χρηματιστηρίου είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που νομιμοποιούν κι αποκαλούν “φορολογική διαδικασία” το πλιάτσικο μέσα στα σπίτια του κόσμου και “κούρεμα” την κλοπή των καταθέσεών του. Είναι ακριβώς οι ίδιοι!!!!
Μην περιμένετε να ξυπνήσετε σε χαρτόκουτο στο δρόμο. Ξυπνήστε τώρα!!!


Το διαβάσαμε από το: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… Τι είδους κράτος είναι αυτό;;; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/blog-post_6540.html#ixzz3Bb1nr9du

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου