.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Εγγύηση… φτώχειας από την κυβέρνηση ....



(( www.facebook.com/metopo ))

Συνθήκες απόλυτης φτώχειας προσφέρει η κυβέρνηση σε όσους επλήγησαν από την κρίση, με την τρόικα τελικά να συμφωνεί σε ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ποσού 200 ευρώ ανά μήνα για έναν δικαιούχο και 400 ευρώ για τετραμελή οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα!

Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά τον Σεπτέμβριο σε 6-8 περιοχές της χώρας, ενώ η καθολική εφαρμογή στην ελληνική επικράτεια θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2015.

Όσοι λάβουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα ελέγχονται κάθε μήνα και θα περικόπτεται το ποσό αυτό από το εισόδημα που δικαιούνται. Για παράδειγμα, αν ένας πατέρας δύο ανήλικων παιδιών λαμβάνει 400 ευρώ και κάποιο μήνα εργαστεί δύο ημέρες μέσα στον μήνα και λάβει από αυτήν του την εργασία 60 ευρώ, άμεσα (τον ίδιο μήνα δηλαδή που έλαβε την αμοιβή) θα του περικόπτονται τα 60 ευρώ από το ποσό που κανονικά θα ελάμβανε.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η κατά περίπτωση κατάργηση προνοιακών επιδομάτων, τα οποία λαμβάνουν δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από τον Οκτώβριο. Αυτό θα συμβεί καθότι τα προνοιακά επιδόματα και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα ελέγχονται και θα καταβάλλονται από έναν φορέα υπαγόμενο στο υπουργείο Εργασίας, με εξαίρεση τα επιδόματα αναπηρίας.

Για να μπορεί να λάβει κάποιος το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα πρέπει να έχει ετήσια εισοδήματα κάτω από 4.800 ευρώ (οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα). Μάλιστα, ανάλογα με τα εισοδήματά του, θα μειώνεται αντίστοιχα και η χορήγηση του επιδόματος.

( πηγή : Εφημερίδα των Συντακτών )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου