.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Άπιαστοι οι φοροφυγάδες μεγάλου πλούτου ...



(( www.facebook.com/metopo )) 

Σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα παραμένουν οι εισπράξεις από την πάταξη της φοροδιαφυγής σε υποθέσεις φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου. 

Στο εξάμηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2014 η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων διενήργησε εκατοντάδες ελέγχους, ωστόσο οι εισπράξεις παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά, από την αρχή του έτους έως τα τέλη Ιουνίου 2014 ολοκλήρωσε 344 έλεγχους φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου, όταν ο στόχος εξαμήνου αναφερόταν σε 307 ελέγχους.
Κατά τους ελέγχους παραπέμφθηκαν στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών 33 υποθέσεις, ενώ σε 64 περιπτώσεις, η ΓΓΔΕ υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά για φοροδιαφυγή. Σημειώνεται πως ήδη εφορίες και ελεγκτικά κέντρα ελέγχουν 1.122 υποθέσεις φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου.

Στο ένα προς δέκα οι εισπράξεις

Οι φόροι που βεβαιώθηκαν στις 344 περιπτώσεις που ελέγχθηκαν πλήρως μέσα στο πρώτο εξάμηνο 2014 ανήλθαν σε 377 εκατ. ευρώ.
Αν και από αυτούς θα έπρεπε να εισπραχθεί το 50%, ήτοι 188,5 εκατ. ευρώ, το σύνολο των εισπραχθέντων φόρων και προστίμων στο εξάμηνο ανήλθε μόλις σε 19,1 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εισέπραξε στο εξάμηνο από τις υποθέσεις φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου το 1/10 των φόρων που θα έπρεπε να εισπράξει.

( πηγή : The Press Project )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου