.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το βοθρολίβαδο του διαδικτύου πετσόκοψε και το ΟΥΣΤ!


antiyli
Πριν από μερικές μέρες, μέλη και φίλοι του ΕΠΑΜ Πάτρας δημιούργησαν με κόπο και μεράκι μια ταινία-κολαφος για τα κοινοβουλευτικά κόμματα, τόσο της συγκυβέρνησης όσο και της φερόμενης ως αντιπολίτευσης. Ο τίτλος της είναι “ΟΥΣΤΗ κραυγή της Ελλάδας“.
Σε αυτή την ταινία περιγράφεται από τη μια το μέγεθος του ψέματος και της κοροϊδίας που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τις κυβερνήσεις συνταγματικής εκτροπής που κυβερνάνε τα τελευταία τρία χρόνια, και από την άλλη αποκαλύπτεται η διγλωσσία και οι κρυφοί σκοποί των μελλοντικών “αριστερών” κυβερνήσεων.
Παράλληλα με αυτά, παρουσιάζονται συνεκτικά οι λύσεις που προτείνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο προκειμένου να απαλλαγούμε από την συνεχιζόμενη καταστροφή το συντομότερο δυνατόν.
Τόσο το ξεμπρόστιασμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα αποσπάσματα με τον Δ. Καζάκη, δεν άρεσαν σε κάποια τρωκτικά του διαδικτύου εν ονόματι “Αντιύλη TV”, τα οποία αποφάσισαν να κόψουν όλα τα αποσπάσματα που εξέθεταν τον αρχηγό τους καθώς και οτιδήποτε αφορούσε το ΕΠΑΜ. Με αυτόν τον τρόπο κατέστρεψαν οποιοδήποτε νόημα έβγαζε η ταινία, αφού πλέον είναι μια συρραφή από ασύνδετα αποσπάσματα, με τίτλο “Οι Μνημονιακοί Προδότες της Ελλάδας“. Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να μεταθέσουν τις ευθύνες για το ξεπούλημα της χώρας και την συστηματική γενοκτονία του λαού της αποκλειστικά στους κυβερνώντες, χωρίς να υπάρχει ούτε μια αναφορά στη ευθύνη της αντιπολίτευσης, ιδίως της αξιωματικής, στην συνέχιση αυτής της κατάστασης.
Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνουμε τον πανικό τους, βλέποντας το ΕΠΑΜ να εξαπλώνεται σε κάθε γειτονιά, την στιγμή που το κόμμα τους αδυνατεί να πείσει πλέον τον οποιοδήποτε με φυσιολογικό δείκτη ευφυΐας ότι δεν κάνει κωλοτούμπες και ότι δεν θα συνεχίσει την ιδία πολιτική καταστροφής. Ότι θα φτάναν όμως τόσο μακριά ώστε να παραχάραζαν την δημιουργία κάποιων άλλων προκειμένου να κατευθύνουν την οργή του κόσμου προς τους “μνημονιακούς” αποκλειστικά, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Το μόνο που ελπίζουμε είναι το να μην μπήκαν σε τόσο κόπο αφιλοκερδώς, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ακόμη και για τα κομματόσκυλα.
Οι δημιουργοί της ταινίας ΟΥΣΤ—Η Κραυγή της Ελλάδας.
ΥΓ. Σε λίγες μέρες έρχεται και το δεύτερο μέρος της διαλογέας, με τίτλο ΟΥΣΤΚαθάρματα Αναμένουμε να δούμε και εκεί τις επιδόσεις τους στην κοπτοραπτική εξαπάτηση, που τόσο καλά γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου