.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΕΔΥ χωρίς πρόγραμμα, γιατρούς, αλλά με χρέη ...



Αναιμικό και λιποβαρές το… ΠΕΔΥ του Αδώνιδος στη Θεσσαλονίκη. Με λιγότερους από τους μισούς γιατρούς ξεκίνησε τη λειτουργία του, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν ωράρια, ραντεβού και ένα σωρό άλλα ζωτικά ζητήματα για τους ασθενείς. «Προδιαγεγραμμένη η αποτυχία του…» υποστηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος. Τα στοιχεία άλλωστε μιλούν από μόνα τους:



Στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια το «παρών» έδωσε μόλις το 37% των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ενώ στην 4η ΥΠΕ παρουσιάστηκε μόνο το 48% των γιατρών, σύμφωνα με τους διοικητές των δύο Περιφερειών, Δημοσθένη Ανδριόπουλο και Θρασύβουλο Βεντούρη. Υπό αυτές τις συνθήκες ήδη έχουν αποσταλεί οι διοικητικές πράξεις για τον διορισμό γιατρών που δήλωσαν ότι επιθυμούν να παραμείνουν στο ΠΕΔΥ και δεν απαιτείται δημοσίευση του διορισμού στο ΦΕΚ, διότι προέρχονται από αυτούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.



Στο μεταξύ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη λειτουργία του ΠΕΔΥ ο «γαλάζιος» πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, επιτέθηκε γι’ άλλη μια φορά στην πολιτική της κυβέρνησης και τα… ΠΕΔΥκα σχέδια του Aδώνιδος Γεωργιάδη.



Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι αμοιβές των νοσοκομειακών γιατρών μειώθηκαν περισσότερο από 30%, οι εφημερίες είναι απλήρωτες εδώ και μήνες, η αμοιβή των επισκέψεων στους ιδιώτες συμβεβλημένους ιατρούς μειώθηκε κατά 50%, οι οφειλές των παλαιών Ταμείων «κουρεύτηκαν» κατά 15%, χιλιάδες ιατροί του ΕΟΠΥΥ οδηγήθηκαν σε αυτοαπόλυση, οι ιατροί των ΕΠΑΛ και των ΕΠΑΣ οδηγούνται από τη διαθεσιμότητα στην απόλυση, ο ΕΟΠΥΥ εξακολουθεί να οφείλει για πληρωμή εξετάσεων και ιατρικών πράξεων από παλιά Ταμεία (από το 2010) και το συνολικό ποσό των οφειλών για όλη την Ελλάδα ανέρχεται σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ.

( πηγή : Εφημερίδα των Συντακτών ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου