.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται η ώρα ,που ο καθείς «ό,τι έσπειρε θα θερίσει», έρχεται η μεγάλη ώρα του λαού και τρέμετε από τώρα το μίσος και την οργή του!


«Δοξάστε» τους!

Ανοίξτε τις τηλεοράσεις για να ακούσετε την «αλήθεια» τους.!! 
Τόσα χρόνια σας λένε ό,τι θέλουν αυτοί να ακούτε και σας δείχνουν ό,τι αυτοί θέλουν να σας δείξουν. Επηρεάζουν τις αρχές και τις αξίες σας, δημιουργούν πεποιθήσεις, επιθυμίες κι όνειρα! Φυσικά, κάπου- κάπου πετάνε στο φόντο και κάποιους «καθαρούς», για να το παίζουν «δημοκράτες», και για να τους βάλει ο κόσμος στο ίδιο «κάδρο» με τους άλλους και τους ρωτάνε μόνο ό,τι θέλουν να ακούσετε! Έτσι χειρίζονται το επικοινωνιακό παιχνίδι πάντα προς όφελός τους ,γιατί πολλά «παράσιτα» σαν αυτούς «θρέψανε» τόσα χρόνια με τα λεφτά που διαθέτουν από το υστέρημα του λαού! Τα ΜΜΕ τους πια «βγάζουν μάτι» για το ρόλο, που επιτελούν!
Τώρα το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων «δίνει και παίρνει», για να σώσουν τα τομάρια τους από τη βέβαιη ήττα όλου του δυσώδους «πολιτικού» σκηνικού, που ξεβράζει τις τελευταίες του αναθυμιάσεις! Θολώνουν συνεχώς το «τοπίο» σαν τις σουπιές, που σκορπάνε το μελάνι ,για να επιβιώσουν! Όσο μελανό κι αν μοιάζει το σκηνικό, ο λαός στην πλειοψηφία του τους «πήρε χαμπάρι» κι απλώς όλο και πιο πολύ επιβεβαιώνεται η πλήρης «κατάρρευση» κι αποτροπιασμός στη συνείδησή του για όλους τους ευτελείς καραγκιόζηδες «εθνοσωτήρες»! Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ ξεμπροστιάζονται!

Τον εξυπναδικισμό και τη χυδαιότητα δείχνουν ως πρότυπο συμπεριφοράς, για να είμαστε «καλά θύματα» εξαπάτησης, χωρίς αξιοπρέπεια, άβουλοι ,δειλοί και φοβισμένοι και έλεος να ζητάμε από τους ίδιους τους σφαγείς μας! Θέλουν προπαντός να μας πείσουν πως δεν υπάρχουν έντιμοι και καθαροί άνθρωποι στην Ελλάδα, πως εμείς φταίμε για όσα φρικτά ζούμε και πως είμαστε άχρηστοι, φιλοτομαριστές, εγωπαθείς κι απάτριδες και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από την κόλασή τους !ΤΡΈΜΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΉ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ «ΦΛΟΓΑ» ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Η «ψυχαγωγία» που μας προσφέρεται είναι τα «σκουπίδια» κι η χυδαιότητα! Σιγά μην μας πρόσφεραν αληθινή ψυχαγωγία, που θα άγγιζε τις πιο λεπτές «χορδές» της ανθρώπινης ύπαρξης και θα μας αποκάλυπτε την ουσία και τη δύναμή μας! Κάποιοι «τρελοί» και « γραφικοί» ως δήθεν «όργανα» αόρατων εχθρών λασπολογούνται ασύστολα με ψεύδη, έστω κι αν «κραυγάζουν» πολύ καιρό τώρα το αυτονόητο κι ό,τι η κοινή λογική προστάζει, για να σωθεί ο πολύπαθος ο τόπος κι ο λαός μας! Τους παρουσιάζουν μαζί με τους θρασύδειλους υπηρέτες της ευτέλειας και του σκότους –στο ίδιο φόντο-για να μη μπορεί να διακρίνει ο μέσος τηλεθεατής την ήρα από το στάχυ!

Τώρα που οι λέξεις δε χωράνε την οργή, ούτε την «γύμνια» και την απόγνωση μπορούν να εκφράσουν, μόνοι μας οφείλουμε να βρούμε την αλήθεια που θα μας σώσει! Εμείς και μόνο εμείς πλέον θα αποφασίσουμε το πού θα πάμε κι, αν έντιμοι κι αληθινοί είμαστε-πρώτα με τον εαυτό μας- τότε μόνο θα βρούμε το δρόμο. Αν όμως εμμένουμε στο χαμερπές ,το «άρρωστο», το «φυλακισμένο» κι «άρρωστο» εγώ, που μας «κληροδότησε» το καθεστώς της φρίκης, δεν υπάρχει ελπίδα! Ο κακός μας εαυτός είναι πιο μεγάλος μας εχθρός κι από την όποια φρίκη ζούμε! Μέσα μας έχει «στοιχειώσει» η φρίκη, και μόνο με τη δική μας θέληση κι απόφαση μπορούμε να την ξεριζώσουμε,στρατευμένοι σε κοινό αγώνα!

Ε, λοιπόν όχι κύριοι! Δε μας καταντήσατε όλους σαν εσάς ,ερπετά και γλοιώδη υποκείμενα, που μόνο στο χρώμα του ψεύτικού σας χρήματος πιστεύουν! Χυδαία φασιστοειδή με

«δημοκρατικό» και στρογγυλεμένο λόγο, τολμάτε ακόμα να μιλάτε στο όνομα του λαού;Θρασύδειλοι χαμαιλέοντες της διαπλοκής και της ψευτιάς μιλάτε για ενότητα κι αλήθεια, όταν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ δολοφονείτε τα νιάτα, την ελπίδα ,τη ζωή; Έχετε «άρρωστα» μυαλά και ψυχές και επιδιώκετε να αρρωστήσετε κι εμάς με τις κραυγές και τον γκεμπελισμό σας!

Είστε αξιοθρήνητοι ,που μόνο η κόλαση της τιμωρίας και της οργής που θα ξεσπάσει σας «αξίζει»! Θρέψατε το σκοτάδι, τη βαρβαρότητα, το φασισμό κι εκχυδαίσατε κάθε ιερό και όσιο! Ως εδώ πια! Είμαστε χρόνια θεατές στο « ίδιο έργο» της εκποίησης της ζωής μας και της χώρας! Παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή μας και τη χώρα ως λαός, ξεριζώνοντας το καρκίνωμα που ονομάζεται «πολιτικό» σύστημα και δημιουργούμε νέο δίκαιο, νέα χώρα από τα ερείπια που γύρω μας σωρεύσατε !Έρχεται η ώρα ,που ο καθείς «ό,τι έσπειρε θα θερίσει», έρχεται η μεγάλη ώρα του λαού και τρέμετε από τώρα το μίσος και την οργή του!


Ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου