.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

7 στους 10 Έλληνες δεν εμπιστεύονται την Ευρώπη

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ


Αλλά 6 στους 10 συνεχίζουν να θέλουν το ευρώ
Τη χειρότερη γνώμη από όλους τους Ευρωπαίους έχουν οι Έλληνες για την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του νέου Ευρωβαρόμετρου. Συνολικά, 72 στους 100 Έλληνες δεν εμπιστεύονται την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 54% των Ελλήνων δηλώνει πως έχει αρνητική εικόνα για την Ε.Ε.
Ενόψη ευρωεκλογών και μεσούσης της ελληνικής προεδρίας, τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, για την άποψη των Ελλήνων  σχετικά με την ΕΕ είναι τα χειρότερα όλων των εποχών και αποτελούν χαστούκι για τις πολιτικές που έχουν εφαρμοσθεί στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι Έλληνες έχουν τη χειρότερη εντύπωση για την ΕΕ μεταξύ όλων των Ευρωπαίων με 54%. Επίσης οι Έλληνες είναι “πρωταθλητές” και στην δυσπιστία, με το 74% να μην εμπιστεύεται το θεσμό της ΕΕ.
Και στις δύο περιπτώσεις τα αρνητικά ποσοστά, είναι τα υψηλότερα που καταγράφει η έρευνα που έγινε το 2013 και δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη. Ωστόσο υπάρχει και το θέμα της απαισιοδοξίας για την οικονομική κρίση, με τους περισσότερους Έλληνες να είναι απαισιόδοξοι, αλλά να τους ξεπερνούν οι Κύπριοι.
Ειδικότερα, για τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης, η έρευνα δείχνει, ότι οι Έλληνες καταλαμβάνουν το δεύτερο υψηλότερο αρνητικό ποσοστό (71%), μετά από τους Κύπριους (87%), εκφράζοντας την ανησυχία τους, ότι τα χειρότερα δεν έχουν συμβεί ακόμα.
Ωστόσο, παρά τις αρνητικές απαντήσεις, η ελληνική κοινή γνώμη, στην πλειονότητά της (62%), συνεχίζει να τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του ευρώ...
Τέλος, οι Έλληνες, όπως και οι περισσότεροι ευρωπαίοι πολίτες, θεωρούν ότι η ελεύθερη κυκλοφορία ανθρώπων, αγαθών και υπηρεσιών (ποσοστό 60% έναντι 57% του ευρωπαϊκού μέσου όρου), καθώς και η ειρήνη μεταξύ των κρατών-μελών (ποσοστό 53% τόσο για την Ελλάδα όσο και το σύνολο της ΕΕ), αποτελούν τα πλέον θετικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί που μέχρι τώρα παρά τις "Λαμπεντούζες", υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα, πράγματι- κληρονομιά μίας άλλης εποχής στην  Ευρώπη.
http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου