.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση πυρήνα Πειραιά 24/02/2014 (φωτο)



Φωτογραφίες από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο πυρήνας Πειραιά στις 24/02/2014 με θέμα “Πως αντιμετωπίζουμε τράπεζες και κατασχέσεις” με κεντρικό ομιλητή το δικηγόρο Μάριο Μαρινάκο.
Ο πυρήνας Πειραιά ευχαριστεί πολύ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και το “Λιμάνι της Αγωνίας ” που φιλοξένησε την εκδήλωση. Ο Μάριος Μαρινάκος έδωσε χρήσιμες συμβουλές στο κοινό που παρέμεινε μαζικά στην αίθουσα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
pic1pic2pic3pic4pic5pic6pic7
Ακολουθεί το καλωσόρισμα που έγινε στο κοινό από τον πυρήνα Πειραιά:
“Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές Πειραιώτισσες και Πειραιώτες,
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην ανοιχτή ομιλία με θέμα το «Πως θα αντιμετωπίσουμε Τράπεζες και Κατασχέσεις» που οργανώνει το ΕΠΑΜ Πειραιά, με ομιλητή το δικηγόρο Μάριο Μαρινάκο.
Η συζήτησή μας είναι ανοιχτή και μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τον κύριο Μαρινάκο ώστε να λυθούν τυχόν απορίες που θα έχετε.
Το ΕΠΑΜ Πειραιά αλλά και τα ΕΠΑΜ γενικότερα κάνει σε τακτική βάση εκδηλώσεις που σκοπό έχουν τη επαφή με τον κόσμο και τους πολίτες. Εκεί μπορούμε να προβληματιστούμε όλοι με τοποθετήσεις και συζήτηση.  Το ΕΠΑΜ είναι από τα λίγα κινήματα που κάνει ανοιχτές συζητήσεις και ομιλίες. Αυτή τη περίοδο που είναι δύσκολες οι αναλύσεις και οι αποφάσεις, ελάχιστοι το τολμούν να βγουν δημόσια. Εμείς ως ΕΠΑΜ είμαστε εδώ, δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται.
Θα ήθελα πριν ξεκινήσει ο Μάριος ο Μαρινάκος να κάνω μια σύντομη περιγραφή της παρούσας κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα και οι Έλληνες, διότι καλή η νομική αντιμετώπιση αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να φέρει αποτέλεσμα.
Η Ελλάδα σήμερα, την περίοδο του μνημονίου, ζει μια ΚΑΤΟΧΗ. Μια ιδιότυπη κατοχή η οποία επιβάλλεται με οικονομικά μέσα και εκβιασμούς. Επειδή ηχεί κάπως άβολα στα αυτιά μας ο όρος «κατοχή» και ίσως αρκετοί από εμάς να σκέφτονται ότι είναι κάπως τραβηγμένο να το ισχυριζόμαστε, οφείλω να σταθώ λίγο σε αυτό.
Μία ανεξάρτητη χώρα ορίζεται από το τρίπτυχο:
 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Εάν ισχύουν και οι τρεις αυτές προϋποθέσεις τότε και μόνο τότε μιλάμε για ανεξάρτητη χώρα και πολίτες ελεύθερους.
Όμως  από την πρώτη κιόλας δανειακή σύμβαση, οι δοσίλογοι κυβερνώντες παρέδωσαν την ασυλία που προβλέπεται από την Εθνική Κυριαρχία μας ως χώρα. Κυβερνούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ενάντια στις ελευθερίες του λαού και το σύνταγμα, καταλύοντας κάθε έννοια Λαϊκής Κυριαρχίας . Έφτασαν να απαγορεύσουν μέχρι και τις συγκεντρώσεις, μέτρο που είχαμε να δούμε από τον καιρό της χούντας. Όσο γιακοινωνική δικαιοσύνη οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι για τους μη έχοντες, την ίδια ώρα που χαρίζουν δάνεια και ψηφίζουν φορο-ελαφρύνσεις για τους έχοντες. Την ίδια ώρα που κλείνουν τα ιατρεία του ΕΟΠΠΥ, κλείνουν τα νοσοκομεία, κλείνουν τα σχολεία και οι αντισυνταγματικές δικαστικές αποφάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Άρα ούτε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ούτε ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ούτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Πρέπει λοιπόν να παλέψουμε ως λαός για την ανάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, την εγκαθίδρυση της Λαϊκής Κυριαρχίας κάτω από την ομπρέλα της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, με κάθε μέσο, πέρα και έξω από ιδεολογίες για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.  Τη λύση μπορεί να δώσει μόνο ο λαός, φτάνει να αποφασίσει να απαιτήσει η εξουσία να έρθει στα χέρια του. Φτάνει να απαιτήσει οι αποφάσεις να ξεκινάνε από αυτόν και να ωφελούν αυτόν.
Στη συνέχεια, ο Μάριος ο Μαρινάκος θα μας πει πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιώντας νομικά μέσα. Πως μπορούμε να τους ανακόψουμε χρησιμοποιώντας νομικά τερτίπια.
Όμως  ας μη γελιόμαστε…
Μόνο με ολική ανατροπή των κυβερνώντων και του καθεστώτος στη βάση του συντάγματος και της δημοκρατίας θα καταφέρουμε να τους διώξουμε ώστε να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
Μόνο ο γενικευμένος ξεσηκωμός του λαού μπορεί να απαιτήσει και να φέρει τη λύση.”
Κώστας Βενιός-μέλος ΕΠΑΜ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου