.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αγρότες κατέλαβαν την Εφορία Βέροιας


29/01/2014 - 11:25
Αγρότες κατέλαβαν την Εφορία Βέροιας
Αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη φορολόγησή τους και την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων
(upd) Την Εφορία Βέροιας κατέλαβαν αγρότες της Ημαθίας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη φορολόγησή τους και συγκεκριμένα για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να τηρούν βιβλία εσόδων - εξόδων, αλλά και τα «κόκκινα» δάνεια.
Με την κίνηση αυτή, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κ. Λιολιόπουλος, στόχος τους είναι «να ασκήσουν περαιτέρω πίεση στην πολιτική ηγεσία εν όψει της αυριανής ψήφισης της τροπολογίας για τα φορολογικά θέματα των αγροτών».
Σημειώνεται ότι αύριο έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση του φορέα προκειμένου να καθοριστεί η στάση των αγροτών της περιοχής.
Το πιο πιθανό είναι, σημείωσε ο κ. Λιολιόπουλος, «να βγούμε στους δρόμους με τα τρακτέρ μας από τη Δευτέρα».
Εν τω μεταξύ, αγρότες σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ τους σε δρόμους, τηρώντας στάση αναμονής μέχρι οι συνδικαλιστές να δώσυον το «πράσινο φως» για στήσιμο μπλόκων.
«Το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση εν μέσω της έκθεσης Agrotica (30/1-2/2), στη Θεσσαλονίκη. Δεν αποκλείεται, όμως, νωρίτερα να στήσουμε μπλόκα, εφόσον ψηφιστούν οι διατάξεις για τα φορολογικά μας και δεν εισακουστούν οι θέσεις μας"», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Ν.Δ. Πέλλας, Κώστας Τσαούσκας.
Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι αγρότες στον Έβρο και τη Ροδόπη.
Από την άλλη πλευρά, οι προσκείμενοι στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτών, τηρούν στάση αναμονής ενώ αντιπροσωπεία τους βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με στελέχη των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών.
Αύριο το απόγευμα πρόκειται να γίνει στη Δράμα μια εκδήλωση αγροτών, με τη συμμετοχή του εφόρου της περιοχής και λογιστών, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις και να απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με το θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων και παράλληλα θα ληφθούν αποφάσεις για τυχόν κινητοποιήσεις.
«Σε καμία περίπτωση ο αγροτικός κόσμος δεν ζητά να μην φορολογηθεί. Αυτό που διεκδικούμε είναι μια λογική και δίκαιη φορολόγηση. Η αύξηση του ορίου του τζίρου, τουλάχιστον στις 20.000 ευρώ, αντί των 10.000 ευρώ, είναι μια καλή αρχή», είπε ο κ. Γκόντιας. 
Παράλληλα, επισήμανε ότι «στη σημερινή συνάντηση στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των αγροτών θα επιδιώξουν μεταξύ άλλων να δοθεί “περίοδος χάριτος”, ώστε να ενημερωθούν επαρκώς οι αγρότες για το θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων -εξόδων και να μην είναι "βαρύς ο πέλεκυς" σε περίπτωση που σημειωθούν λάθη, πιθανότατα από άγνοια».

(Πρώτη ενημέρωση 10:13, 29 Ιανουαρίου 2013)
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου