.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ,ΖΟΥΡΑΡΗΣ,ΚΑΖΑΚΗΣ,ΣΑΚΚΑΣ,ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 1η Φλεβάρη στη ΛΟΥΙΖΑ (Νέας Ελβετίας 34 και Σεβαστείας) στο Βύρωνα.

 Συζητάνε "τον Ελληνικό Δρόμο για την έξοδο από την κρίση".. Δίκτυο ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α-Σπιθα Βύρωνα και Επιστημονική Ανασυγκρότηση ΕΠ.ΑΝ
Ο Συγγραφέας και καθ. Πανεπιστημίου Χ. Γιανναράς στο βιβλίο του «Η απανθρωπία του Δικαιώματος» αποδεικνύει πώς τα δικαιώματα του ανθρώπου όπως παρουσιάζονται από την Ευρωπαϊκή Διανόηση τα νεώτερα χρόνια απομακρύνουν το ανθρώπινο ζώον από την δυνατότητα να κατακτήσει τις ανθρώπινες ποιότητες και να αναγεννηθεί από την ζωώδη του πρωταρχή σε Άνθρωπο. Με τούτο σαν δεδομένο παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο τρόπος με τον οποίο οι Έλληνες στα χρόνια της μεγάλης ακμής ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ την λεγόμενη σήμερα συσσώρευση πλούτου. Και στην Αθήνα και στη Σπάρτη..
Τις θεμελιώδεις αυτές θέσεις για τον Ελληνικό Πολιτισμό και τα ερωτήματα που κατ’ ανάγκην προκύπτουν , την προβλημα-τική που είναι δυνατόν να οδηγήσει την χώρα σήμερα σε ομαλή έξοδο από την κρίση, θα παρουσιάσει ο Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ και Φιλόλογος Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς, μέλος της Σπίθας Βύρωνα ,ιδρυτικό μέλος της ΕΠ.ΑΝ και του Δικτύου ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

"Ελληνικός δρόμος για την έξοδο από την κρίση":
1.Η ιστορική ,κοινωνική, πολιτική και ηθική διάσταση του θέματος.
Α.Το σύγχρονο ελληνικό κράτος ένα ΠΑΡΑΣΙΤΟ στην μεγάλη Ιστορία των Ελλήνων..Ομιλητής ο καθηγητής του Πανεπιστημίου κ.Κοντογιώργης
Β. Το πρόβλημα της εκπαίδευσης των μαθητών τα τελευταία χρόνια στα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας. Ομιλητής ο καθ.Πανεπιστημίου Κ.Ζουράρης.
2.Η οικονομική διάσταση του προβλήματος.
Η έννοια του νομίσματος στον Αριστοτέλη θεμελιώνει το Δίκαιον στην κοινωνία..Υπάρχουν δυνατότητες αναίμακτης εξόδου της χώρας από το ευρώ και την οικονομική κρίση;
Ομιλητής ο Οικονομολόγος Δ.Καζάκης
3.Δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.
Τα κόκκινα δάνεια
Η Αντισυνταγματικότητα και η εξαπάτηση του δανειολήπτη με τις υπάρχουσες νομοθεσίες ( π.χ Ν.Κατσέλη).
Κι όμως υπάρχει λύση..
Ομιλητές:
O Συνταγματολόγος καθ. του Πανεπιστημίου Ν.Νικολόπουλος
ο τ.εισαγγελέας Ι.Σακκάς
και οι δικηγόροι που ανέλαβαν για την ΕΠΑΝ ,τις συλλογικές αγωγές κατά των τραπεζών.
Στην συζήτηση θα λάβει μέρος με δικαίωμα τοποθέτησης ο καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ε.Μπιτσάκης

Θα ακολουθήσει συζήτηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου