.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Telegraph - Δέσμια ενός αποτυχημένου νομίσματος η Ευρωζώνη - Το ευρώ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου


30/12/2013 - 08:10
Telegraph - Δέσμια ενός αποτυχημένου νομίσματος η Ευρωζώνη - Το ευρώ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου
Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να παραδεχθούν πως το ευρώ είναι ένα αποτυχημένο νόμισμα
"Δέσμια ενός αποτυχημένου νομίσματος παραμένει η Ευρωζώνη", διαπιστώνει σε νέο δημοσίευμά της η βρετανική Telegraph, εκφράζοντας την ανησυχία της για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας το 2014, υπό το βάρος της συνεχιζόμενης κρίσης χρέους. 
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, την ώρα που η αμερικανική και η βρετανική οικονομία συνεχίζουν να ανακάμπτουν, η Ευρωζώνη μοιάζει... κολλημένη στον οικονομικό της βάλτο.
"Η διεύρυνση του χάσματος μεταξύ της αμερικανικής και της βρετανικής οικονομίας, έναντι της οικονομίας της Ευρωζώνης αποδεικνύει μια και μόνη πραγματικότητα: Οι Ευρωπαίοι βρίσκονται σε άρνηση. Αρνούνται να δουν την αλήθεια κατάματα, αρνούνται να παραδεχθούν πως το ευρώ είναι ένα αποτυχημένο νόμισμα", σημειώνει μεταξύ άλλων η Telegraph.
"To ευρώ δεν μπορεί να προσφέρει καμία εύλογη λύση για την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη...", προσθέτει το δημοσίευμα, για να συμπληρώσει τα εξής: "Η πολιτική ελίτ της Ευρωζώνης παραμένει προσηλωμένη σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πως θα επιλέξει έναν άλλον δρόμο, πέρα από εκείνον της καταστροφής". 
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι Ευρωπαίοι λαμβάνουν τη μια ανεπαρκή απόφαση μετά την άλλη, ανίκανοι να παράξουν απτά αποτελέσματα. Τελευταίο ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη συμφωνία για την τραπεζική ένωση, η οποία κρίνεται υπερβολικά περίπλοκη για να πετύχει τον κυρίαρχο στόχο: Να αποκτήσει η Ευρωζώνη ένα ισχυρό και αξιόπιστο τραπεζικό σύστημα. 
"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θεωρούν πως έχουν χρόνο για να επιλύσουν τα προβλήματα της Ευρωζώνης... αλλά το ευρώ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, αυτή είναι η αλήθεια", καταλήγει η εφημερίδα. 

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου