.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της «Eldorado Gold» στην Αθήνα (Φωτογραφίες και βίντεο)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013



Update (12:13): Ψήφισμα διαμαρτυρίας παρέδωσαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Πέτρο Στρατουδάκη, μέλη της επιτροπής κατοίκων Χαλκιδικής. Στο ψήφισμά τους, τονίζεται «Επειδή μολύνετε τα νερά μας, επειδή καταστρέφετε το περιβάλλον, επειδή έχετε διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό, επειδή ως τοπική κοινωνια δεν έχουμε ερωτηθεί για αυτού του είδους την «ανάπτυξη», σας δηλώνουμε ότι είστε ανεπιθυμητοι στον τόπο μας».

(11:44): Επιτροπή κατοίκων της Χαλκδικής βρίσκεται στα γραφεία της «Eldorado Gold», όπου θα παραδώσει σε λίγα λεπτά ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Νωρίτερα, δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να εμποδίσουν τους συγκεντρωμένους να προσεγγίσουν τα γραφεία της εταιρίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή δίπλα από τα γραφεία της «Eldorado Gold» πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από κατοίκους της Χαλκιδικής και αλληλέγγυους του αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού.


Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Του Μπομπολα τσιφλίκι δεν είναι οι Σκουριές. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές».

Σημειώνεται πως το καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης που ξεκίνησε το Σάββατο από τη Χαλκιδική έφτασε αργά χθες το βράδυ στον τελικό του προορισμό, την Αθήνα.

Δείτε το ρεπορτάζ εδώ.







Από: alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου