.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Μπανάνα Σαμ.

ΤΕΤΆΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

banana_SamΣτη χώρα της Μπανανίας, το εθνικό φαγητό είναι η μπανάνα. Οι κάτοικοι όμως δεν είναι οι συνηθισμένοι, αυτό δηλαδή που λέμε άνθρωποι, είναι τα ζώα μια ήμερης κατά κάποιο ζούγκλας και τα περισσότερα από αυτά είναι κάθε λογής πιθηκοειδές.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι καλοί άνθρωποι που φροντίζουν τα ζωάκια, γιατί δεν μπορούν τα καημένα να τα καταφέρουν μόνα τους.  Ένας από αυτούς τους… καλούς που λέγαμε, είναι και ο Μπανάνα Σαμ που μαζί με τους επίσης καλούς φίλους του, θέλουν με το ζόρι  -για πολύ ζόρι μιλάμε- να σώσουν τα ζώα από τη πείνα!
Το πράγμα όμως έχει αρχίσει και μπερδεύετε από τη στιγμή που οι καλοί άνθρωποι, διαφωνούν με τον τρόπο εφαρμογής της σωτηρίας. Τα ζώα σαστισμένα παρακολουθούν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, το μόνο που κάνουν είναι να μουρμουρίζουν και να διαπιστώνουν ότι τελικά αργά η γρήγορα, θα ψοφήσουν.
Τα αγαπημένα μας ζώα όμως δεν έχουν καταλάβει ότι με αυτούς που τα προσέχουν μέλλον δεν υπάρχει, και συνεχίζουν να ζουν με τις μπανάνες και ό,τι άλλο τα ταΐζουν.
Βέβαια, κάποια στιγμή και με κάποιο τρόπο, η φύση και οι νόμοι της ζούγκλας θα κυριαρχήσουν, και τότε αυτοί που τα εκμεταλλεύτηκαν θα πληρωθούν με το ανάλογο νόμισμα. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι σωτήρες γιατί νομίζουν ότι, ως πιο “έξυπνοι” από τα ζώα, δεν υπάρχει περίπτωση να τους κάτσει η στραβή. Τα ζώα τώρα εύκολα ή δύσκολα κάνουν υπομονή, μα σαν τελειώσει, αλλοίμονο σας “άνθρωποι”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου